De tools die u kunt gebruiken

Soms merkt u misschien dat klikken op de knop “Afbeelding downloaden” in Google Chrome niets doet – er verschijnt geen pop-up en de afbeelding wordt niet opgeslagen. Dit kan vervelend zijn voor mensen die Chrome als standaardbrowser op hun telefoon gebruiken. Volg de onderstaande gids als u met een dergelijk probleem wordt geconfronteerd Kan afbeeldingen van Google Chrome op Android niet opslaan.

Fix Google Chrome kan geen afbeeldingen downloaden of opslaan op een Android-telefoon

Als u geen afbeeldingen van Google Chrome op uw telefoon kunt downloaden of opslaan, kan dit verschillende redenen hebben, zoals een tijdelijke storing, softwarefout, toestemmingsbeperkingen, enz. Hieronder hebben we enkele snelle stappen voor probleemoplossing vermeld om het downloaden van Google Chrome-afbeeldingen te verhelpen dat niet wordt weergegeven op uw Android-telefoon.

1]Probeer de juiste manier

Zorg ervoor dat u de juiste methode volgt om afbeeldingen op te slaan in Chrome. De belangrijkste stap is om op de afbeelding te klikken om deze te vergroten en vervolgens op de knop “Afbeelding downloaden” te klikken en deze vast te houden. Controleer of je het goed doet.

Open in een nieuw tabblad / maak een screenshot

Als dat voor jou niet werkt, tik en houd je vinger op de afbeelding en tik op “Afbeelding openen in nieuw tabblad”. Zodra de afbeelding is geĆ¼pload naar het nieuwe tabblad, klikt u erop, houdt u deze ingedrukt en klikt u op “Afbeelding downloaden”. U kunt ook een screenshot van de afbeelding maken – niet met de oorspronkelijke resolutie, maar deze kan snel worden gebruikt.

2]Start uw telefoon opnieuw op

Een van de basisstappen voor probleemoplossing is om uw telefoon opnieuw op te starten. Gewoonlijk lost een snelle herstart de meeste tijdelijke problemen op. De kans is groot dat u afbeeldingen uit Chrome kunt opslaan nadat u uw telefoon opnieuw heeft opgestart.

3]Toestemming om toestemming op te slaan

Chrome kan niets op uw telefoon opslaan als het geen toestemming heeft om toegang te krijgen tot de opslagruimte. Het is mogelijk dat u per ongeluk de opslagvergunning heeft geweigerd.

Opslagrechten inschakelen voor Google Chrome op Android:

  1. Open Instellingen Op je telefoon.
  2. ga naar Toepassingen Sectie.
  3. Klik hier Chrome. Kraan rechten.
  4. Kraan bulletin En verander het in Mogen Als dat nog niet het geval is.

4]Wis Chrome-gegevens en cache

Een andere optie om te verhelpen dat Chrome geen afbeeldingen op Android kan downloaden, is door gegevens en cache te wissen. Hierdoor wordt de browser teruggezet naar de standaardinstellingen. De gedownloade gegevens worden echter niet verwijderd.

  1. Open Instellingen Op je telefoon.
  2. ga naar Toepassingen Sectie.
  3. Klik hier Google Chrome. Kraan bulletin.
  4. Klik Ruimtebeheer. Kraan Maak ruimte vrij.
  5. Bevestig wanneer daarom wordt gevraagd.

5]Verwijder de browser en installeer deze opnieuw

Als niets werkt, controleer dan Google Chrome en update naar de nieuwste versie vanuit Play Store. Als de nieuwste versie al actief is, verwijder deze dan en installeer deze opnieuw om te controleren of het probleem is opgelost. U kunt ook oudere versies downloaden en installeren vanaf Hier.

Inpakken

Dit waren enkele snelle stappen voor probleemoplossing om het probleem met het niet opslaan van afbeeldingen van Chrome op Android op te lossen. Ik hoop dat je nu zonder problemen afbeeldingen in Chrome kunt downloaden. Als u echter nog steeds problemen ondervindt, neem dan gerust contact op via de onderstaande opmerkingen.

Lees ook – 3 manieren om te repareren Kan geen afbeeldingen downloaden of opslaan van Google Chrome op computer

U kunt ons ook volgen voor direct technologienieuws op Google Nieuws Of doe met ons mee voor tips, trucs, smartphonebeoordelingen en tools Tools voor het gebruik van Telegram Group Of voor de nieuwste video’s over abonnementsrecensies GadgetsToUse YouTube-kanaal.

READ  Recensie: Mario Kart Live: Home Circuit
More from Madison Garrett

De Killzone-website is “gepensioneerd”, en dit heeft geen invloed op de online multiplayer

Sony heeft de Killzone-franchisesite “teruggetrokken”, maar beloofde dat deze wijziging geen invloed...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *