Galaxy S21 wallpapers downloaden in Full HD en 4K

Verrijk je smartphone met een mooie achtergrond. Samsung Galaxy S21 wallpapers van Giuseppe Spinelli gratis te downloaden in 4K resolutie.

Volgende maand onthult Samsung de nieuwe S-serie smartphones. Er worden drie nieuwe modellen verwacht, de Samsung S21 wordt het basismodel, gevolgd door de S21 Plus en het topmodel, de S21 Ultra. Afgelopen week publiceerde LetsGoDigital een serie renders van de verwachte Samsung Galaxy S21 modellen, waarna we diverse verzoeken kregen of de getoonde 4K wallpapers ook te downloaden zijn.

In overleg met de ontwerper Giuseppe Spinelli – alias Snoreyn – daarom bieden we de volgende Samsung S21-achtergronden gratis aan. U kunt deze achtergronden natuurlijk ook op andere telefoonmodellen gebruiken. Het gaat om 6 varianten, die je kunt downloaden in Full HD en 4K resolutie.

In de afgelopen week is er veel bekend geworden over de nieuwe S-serie, de eerste live foto is online verschenen. Ook werd aangekondigd dat Samsung voornemens is – althans in Brazilië – de Galaxy S21 te leveren zonder oplader en oordopjes. Verder verschenen de officiële videotrailers van de S21 online.

Ondertussen Android-autoriteit ontving ook een conformiteit op de wereldwijde releasedatum. Op 14 januari 2021 onthult Samsung de Galaxy S21. Deze datum wordt al een tijdje genoemd en lijkt nu officieel bevestigd te zijn. Samsung heeft zelf de uitnodigingen voor het Galaxy Unpacked 2021-evenement nog niet verstuurd. Het evenement is te volgen via een livestream.

De Samsung Galaxy S21 zal naar verwachting in vier kleuren komen: wit, grijs, roze en paars violet. Het Plus-model wordt uitgebracht in zwart, zilver en paarsviolet, met een roze kleurvariant die in sommige markten wordt verwacht. Ten slotte lijkt Samsung het topmodel in twee kleurstellingen te willen uitbrengen: zwart en zilver. Na de officiële introductie is het direct mogelijk om een ​​preorder te plaatsen voor de nieuwe modellen.

READ  Is PlayStation Plus nog steeds relevant voor de volgende generatie?

Download gratis Galaxy S21-achtergronden

Hieronder kun je de zes achtergronden voor de Samsung Galaxy S21 downloaden, de nummers van de wallpapers komen overeen met bovenstaande afbeelding.

Achtergrond 1 – Achtergrond 2 – Achtergrond 3 – Achtergrond 4 – Achtergrond 5 – Achtergrond 6

Noot voor uitgevers: De productfoto die in dit artikel wordt getoond, is gemaakt door de eigen ontwerper Giuseppe Spinelli (ook bekend als Snoreyn). De gepresenteerde afbeelding is auteursrechtelijk beschermd en alleen voor illustratieve doeleinden. Voel je vrij om de render op je eigen website te gebruiken, wees zo respectvol om een ​​bron- / kredietlink in je publicatie op te nemen.

More from Madison Garrett

AIBE XV 2020 Cipher Answers and Key Questions geplaatst op allindiabarexamination.com; Download hier

BCI heeft op 24 januari AIBE 2020-vragenlijsten met antwoordsleutel en testcode vrijgegeven....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *