De UCEED-resultaten van vandaag op uceed.iitb.ac.in, hoe te downloaden

Het Indian Institute of Technology (IIT) Bombay maakt vandaag, 10 maart, de resultaten van UCEED 2022 bekend. Eenmaal vrijgegeven, zal het beschikbaar zijn op uceed.iitb.ac.in. Kandidaten hebben hun aanvraagnummer en wachtwoord nodig dat tijdens het registratieproces is gegenereerd om het resultaat te verifiëren. Scorecards kunnen vanaf 14 maart worden gedownload en zijn tot 14 juni beschikbaar op de officiële website.

IIT Bombay heeft de eerste en laatste antwoordsleutels al vrijgegeven. Op basis van de definitieve antwoordsleutel worden de resultaten gepubliceerd. “Alle kandidaten op de shortlist ontvangen de Common Merit Rank (All India Rank). Alle kandidaten op de shortlist komen in aanmerking voor UCEED 2022”, aldus het officiële bericht.

Lees ook | NEET 2022 hebben geen leeftijdsgrens

Een papieren versie van de UCEED-scorecard wordt niet per post of e-mail naar gekwalificeerde kandidaten verzonden. Bovendien is het hebben van een rang in UCEED 2022 geen garantie voor toelating tot het BDes-programma.

UCEED 2022 Resultaat: Hoe te controleren?

Stap 1 – Bezoek de officiële website van UCEED

Stap 2 – Klik op de hoofdpagina op UCEED-resultaat

Stap 3 – Log in met de vereiste inloggegevens

Stap 4. Download het UCEED 2022-resultaat voor verder gebruik

De UCEED 2022 examens werden gehouden op 23 januari van 9.00 tot 12.00 uur. De test bestaat uit twee delen – A en B. De eindscore wordt berekend door een gewicht van 25 procent te geven voor de punten behaald in deel A en 75 procent van het gewicht voor deel B. De ranglijst wordt opgesteld op basis van de som van de punten voor beide onderdelen.

Lees | Robotica en kunstmatige intelligentie Meest geprefereerde cursussen voor studie in het buitenland door Indiase studenten: enquête

UCEED is voor toelating tot IIT-ontwerpcursussen, waaronder IIT Bombay, IIT Guwahati, IIT Delhi, IIT Hyderabad en Indian Institute of Information Technology, Design and Manufacturing, Jabalpur (IIITDMJ). De UCEED-score is één jaar geldig vanaf de datum waarop het resultaat bekend is gemaakt.

Lees alle minuut voor minuut nieuwsupdates van de Uttar Pradesh verkiezingen 2022 resultaten, Punjab verkiezingen 2022 resultaten, Uttarakhand verkiezingen 2022 resultaten, Manipur verkiezingen 2022 resultaten, Goa verkiezingen 2022 resultaten.

Klik hier voor het resultaat van de live-uitzending updates.

READ  Hoe tvOS 15 openbare bèta nu te downloaden
Written By
More from Eda Greene
Samenwerken met Gang Of Youths, Lime Cordiale, Alison Wonderland en meer? – Ontdek
Youth Gang, Lime Cordial, Alison Wonderland, Genesis OSO, San Cisco, Vallis Alps,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *