Gundam Evolution, een gratis te spelen schietspel voor helden, wordt gelanceerd in 2022

Gundam is geëvolueerdEn de Gundam hero shooter in context Let op en kijkUitgever Bandai Namco heeft woensdag aangekondigd dat het ergens in 2022 zal verschijnen in Noord-Amerika, Europa en Japan. De gratis game zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One en Xbox Series X.

Ontwikkeld door Bandai Namco Online, Gundam evolutie Het is een teamgebaseerde first-person shooter met 6v6-gevechten en drie op doelstellingen gebaseerde spelmodi: Pickup Point, Domination en Destroy. Spelers zullen klassieke Gundam-eenheden ervaren, waaronder de RX-78-2 Gundam en de iconische ASW-G-08 Gundam Barbatos, elk met hun eigen offensieve en defensieve vaardigheden. Andere mobiele pakken die voor de Gundam Evolution zijn bevestigd, zijn de MSN-04 Sazabi, MS-06 Zaku II en System-∀99 ∀ Gundam, met andere waarnaar wordt verwezen in de trailer-advertentie.

Bandai Namco belooft een startlijst van 12 eenheden, met extra ontgrendelbare mobiele kleuren die beschikbaar zijn via in-game munten of EVO Coins, een aankoop voor echt geld. De uitgever zal ook het seizoen doorgeven voor Gundam evolutiemet ontgrendelbare cosmetica, waaronder skins voor mobiele pakken, wapenskins en wapenbetoveringen.

Gesloten netwerktest voor Gundam evolutie Bandai Namco zei dat het van 7-12 april op pc zal plaatsvinden, met een vergelijkbare consoletest op een niet-gespecificeerde datum. PC-gamers kunnen zich tot 28 maart aanmelden voor de Closed Network Test via Steam.

READ  Deze maand 15 jaar geleden kondigde Valve Half-Life 2: Episode 3 aan
Written By
More from Aubrey Mason
IAF voert haar inspanningen op, gevechtsvliegtuigen voeren nachtoperaties uit nabij de Indo-Chinese grens
IAF-straaljagers voeren nachtoperaties uit nabij de Indo-Chinese grens langs LAC Te midden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *