De uitgever van Baldur’s Gate editions en de verbeterde Planescape Torment werken aan een nieuw IP

Beamdog, uitgever heeft aan veel van de records gewerkt DnD-spellen, Hij heeft iets compleet nieuws in de maak. Er is nog heel weinig bekend over de aanstaande game, behalve dat deze is bevestigd door een teamlid.

Op de Forums van uitgeversEen gebruiker stelde voor dat Beamdog vervolgens aan een aantal potentiële RPG’s zou moeten werken. In reactie daarop zei Julius Borissov, directeur van community en sociale media, dat het bedrijf op eigen kracht wil starten met zijn volgende onderneming. Hij schrijft: “Terwijl de deur op herrecorders niet helemaal gesloten is, werkt Beamdog momenteel aan een nieuw spel, zijn IP.” “Er zijn nog geen details gedeeld.”

Beamdog is het afgelopen decennium betrokken geweest bij een aantal heruitgaven van fantasygames. Het publiceerde verbeterde versies van Baldur’s Gate, Baldur’s Gate 2, Icewind Dale en Planescape: Torment, allemaal ontwikkeld door Overhaul Games, terwijl het bijgewerkte versies van Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear en Neverwinter Nights zelf ontwikkelde en publiceerde. Beamdog vrijgegeven Axis and Allies 1942 Online In 2019, gebaseerd op Backgammon, Wat betekent dat het bedrijf met vergunning het grootste deel van haar leven het brood en de boter van het bedrijf is geweest.

We zullen moeten afwachten wat dit eerste originele project is. Ondertussen maakte Baldur’s Gate 3 van Larian Studios afgelopen oktober vroege toegang tot Steam. Sindsdien heeft ze een vrij grote patch die de priesteres heeft toegevoegd.

Hier is een trailer voor Axis and Allies 1942 Online:

Over Dungeons and Dragons gesproken, Hugh Grant speelt de antagonist van de aankomende film. Doe ermee, je zult het doen.

READ  Hades en Last of Us Part II leiden de genomineerden voor de Game Awards 2020

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *