Warzone zou NVIDIA DLSS-ondersteuning hebben met seizoen 3

Een nieuwe e-mail die door NVIDIA wordt verzonden als onderdeel van hun nieuwsbrief, beweert dat DLSS-ondersteuning voor Call of Duty: Warzone eraan komt.

De e-mail, die wordt verzonden naar abonnees op de nieuwsbrief van NVIDIA, geeft aan dat Warzone vanaf 22 april DLSS-ondersteuning zal ontvangen.

22 april is de verwachte datum voor de patchupdate van seizoen 3 voor Call of Duty: Warzone.

Een afbeelding van de e-mail die op Twitter is gedeeld door gebruiker @Leonardo Nights

De onderwerpregel van de e-mail onthult alleen de details: “Warzone DLSS Launching 4/22.” Er wordt geen andere e-mail genoemd in Warzone’s ondersteuning voor DLSS, noch staat het op de NVIDIA-website.

DLSS, of NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling), is nieuwe software Eigendom Gelanceerd door NVIDIA samen met zijn ultramoderne grafische kaarten om de spelprestaties te verbeteren via AI-renderingtechnologie.

NVIDIA beschrijft het als “Is een baanbrekende AI-renderingtechnologie die de grafische prestaties verbetert met speciale Tensor Core AI-processors GeForce RTX ™ GPU’s​ DLSS maakt gebruik van de kracht van het deep learning neurale netwerk om de framesnelheden te verhogen en prachtige, scherpe beelden voor je games te creëren.

Call of Duty: Black Ops Cold War ondersteunt NVIDIA DLSS en het bedrijf heeft verklaard dat ondersteuning voor Warzone binnenkort beschikbaar zal zijn.

Hier is een video van DLSS die werkt aan Black Ops Cold War en het verschil dat het met zich meebrengt:

Raven Software Geplaagd De eerste informatie over seizoen 3 in de Twitter-chatserie van deze week verandert, waarin staat dat Warzone veranderingen zal zien, waaronder wapenupdates, Roze’s uiterlijkveranderingen en meer in afwachting van de aankondiging.

Op dit moment hebben noch NVIDIA noch Activision bevestigd dat DLSS-ondersteuning is ingesteld op 22 april na deze e-mail. We hebben contact gezocht.

READ  Fate/Samurai Remnant update 1.03 is nu beschikbaar en voegt nieuwe moeilijkheidsgraden en speelbare dienaren toe

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *