De update met de januari-patch is beschikbaar voor de Samsung Galaxy A41

Vorige week had Samsung al een nieuwe update voor de Galaxy A41 uitgerold. Dit apparaat krijgt de beveiligingspatch van januari, maar er zijn nog geen upgrades.

Galaxy A41-update: patch van januari 2021

Een van de Samsung-telefoons die dit voorjaar wordt geüpgraded naar Android 11 is de Galaxy A41. Daarnaast krijgt het toestel ook een nieuwere versie van One UI – versie 3 of 3.1. Een overzicht van de grote update van Samsung en Android-11 laat zien dat de upgrade pas in juni wordt verwacht.

Tot die tijd moet de beveiliging van de Galaxy A41 natuurlijk up-to-date worden gehouden. Een nieuwe update doet dit (in grote lijnen). De downloadgrootte met firmwareversie A415FXXU1BUA1 is meer dan 211 MB. Dit bevat de beveiligingspatch van januari, evenals de andere tussenliggende patch die is uitgebracht sinds de vorige update (Belangrijk, december). Dat betekent dat de A41 niet 100% geüpdatet is – het is tenslotte alweer maart – maar het apparaat kan het tenminste weer aan.

Galaxy A41 update changelog a415fxxu1bua1 januari 2021 patch

Beschikbaarheid

De update is nu beschikbaar op Zonder handelsmerk Galaxy A41 in Nederland en België. Als je een … hebt Gemerkt Model rechtstreeks van Vodafone of T-Mobile, je moet nog even geduld hebben.

U kunt wachten tot u een melding krijgt dat de update klaar is om te downloaden – of u kunt direct doorgaan Instellingen naar mij systeem update En druk op Download en installeer

(Bedankt Ralph!)


READ  Poolside FM: Glitzy iPhone-internetradio uit de jaren 80
More from Madison Garrett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *