Nieuwe PS4- en PS5-games gelekt door ESRB

De nieuwe PS4- en PS5-games zijn gelekt, met dank aan de Entertainment Software Rating Board, ook bekend als ESRB, of de mensen die de games beoordelen voor release in Noord-Amerika. Onlangs heeft het beoordelingsbord twee games gerangschikt – een voor PS4 en een voor PS5 – die geen van beide zijn aangekondigd voor de bovengenoemde platforms, hoewel dat heel goed kan veranderen nu de kat uit de zak is. In feite zijn de recensies zelf een goede indicatie dat er advertenties voor beide verkooppunten in aantocht zijn.

De eerste, de PS4-game, is Katana Zero, Een klein beetje gelanceerd in 2019 via Askiisoft en Devolver Digital tot zeer solide 83 op Metacritic. Het 2D-bewegingsplatform is gemaakt door één ontwikkelaar en is momenteel beschikbaar op Nintendo Switch, pc en Xbox One. Op dit moment is de game nog niet aangekondigd voor de PS4, maar het ziet er naar uit dat er binnenkort een port komt. De beoordeling verwijst niet naar de PS5-versie, maar kan op de console worden afgespeeld via achterwaartse compatibiliteit.

Wat komt er naar de PS5 is Demon gras Althans volgens ESRB. Demon gras Het is nog niet uitgebracht en het heeft geen specifiekere releasedatum dan 2021, maar het lijkt erop dat het beschikbaar zal zijn op de PS5 wanneer het uitkomt. Interessant genoeg is er geen woord over de PS4-release, maar we weten wel dat de game naar Xbox One komt, evenals naar Xbox Series X / S, Nintendo Switch en pc. Ontwikkeld door fabraz, Demon gras Gepresenteerd als “3D-standaard met uniek thema”.

READ  Het Beste Led Strip Recensie 2021

Neem dit paar lekken voorlopig met een korreltje zout om één reden – geen van deze officiële informatie. Hoewel dit het dichtst in de buurt komt van beide verkooppunten, is het nog steeds geen garantie voor formele diversiteit.

Klik op voor meer informatie over alles wat PS4, alles wat met PS5 te maken heeft en alles wat met PlayStation te maken heeft Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Zelfs , Jimatsu

Written By
More from Aubrey Mason

Deze ‘antiracismeducatie’ ziet er zeker verschrikkelijk racistisch uit

We horen vaak dat dit land een eerlijk gesprek over ras nodig...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *