De update van april komt op de Galaxy Note 10, met een verbeterde camera

De beveiligingsupdate van april is nu beschikbaar voor de Galaxy Note 10 (Plus). Naast de nieuwste beveiligingspatch werkt Samsung ook aan het verbeteren van de camera van de toestellen.

Galaxy Note 10 april 2021-update

De volgende Samsung-telefoon die de update van april ontvangt, is de Galaxy Note 10. Firmwareversie N97xFXXUFUCD wordt op het afgesproken tijdstip uitgerold. De download van meer dan 380 MB biedt twee belangrijke verbeteringen.

Allereerst is er natuurlijk de meest recente beveiligingspatch – de patch van april. Het bevat 43 Google-fixes voor Android en 21 verbeteringen voor de eigen software van Samsung. Het lost onder andere een mogelijk lek op in de video-editor, evenals in Postercentrum De applicatie en Veilige map

Het tweede verbeterpunt is met de camera. Of beter gezegd, de prestaties van de camera. We zien niet zo snel zichtbare kwaliteitsverbeteringen. De Note 10 zal echter – net als recent de Galaxy S10 – de Heel breed Welke modus te gebruiken in een bestand voorhoede Camerasysteem. Er zijn mogelijk meer kleine verbeteringen aan de camera-app. Laat het ons hieronder weten als je meer (kleine) nieuwe gadgets tegenkomt!

READ  Theatertoepassing voor mensen met een handicap
More from Madison Garrett

Apple’s grootste update van de week

HomePod speelt zijn nieuwste deuntjes Apple heeft officieel de HomePod-stekker eruit gehaald....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *