Apex Legends verliest twee weken lang normaal ten gunste van sommige wilde varianten

Als je de standaard, no-nonsense Apex Legends in de tweede helft van april wilt spelen, hoop ik dat je rangschikt. Respawn is aan het testen tot het einde van Mayhem, en we hebben twee weken met ongebruikelijke gameplay-modi in plaats van de normale afspeellijst. Elke modus duurt slechts een paar dagen per keer, maar deze Wargame-modi zijn je enige optie die voor de duur niet werkt.

Wanneer War Games op 13 april beginnen, is de eerste Possession Kans 2, waardoor iedereen de kans krijgt om in elke wedstrijd opnieuw te verschijnen. Op 15 april kregen we Ultra Zones, die tonnen hotspots in elke wedstrijd brengen die behandelingsbellen binnenin zullen spawnen. Op 19 april kregen we Auto Banners, waarmee spelers hun teamgenoten opnieuw kunnen posten zonder een bannerkaart te verzamelen.

Op 21 april roteert Killing Time – dit maakt de wedstrijd korter elke keer dat een legende sterft, dus je racet tegen de ring als er een stapel kills rond rolt. De laatste modus is Armor Regen, die na een vertraging van acht seconden automatisch begint met het herstellen van pantser met een snelheid van 12 punten per seconde. Deze loopt van 23 april tot 27 april.

Het doel is om beter te matchen, aldus Ontwerpdirecteur Jason McCord​ Meer spelers in dezelfde wachtrij laten spelen doet geweldige dingen om het spel beter te “voelen”. Afzonderlijke tijdgebonden oplossingen verdelen mensen. Deze wachtrijen zijn kleiner, waardoor het langer duurt om op te starten en matchmaker kan hun werk ook niet doen.

READ  Halo: De pc-toekomst van de Master Chief Collection zal extra mod-ondersteuning en enkele uitgesneden Halo 4-ontwerpen bevatten

Misschien wil je ook speciale aandacht besteden aan Killing Time – McCord zegt dat dit het gevolg was van het ondergaan van een leeftijdstest in een poging om “vreemde spelletjes” op te lossen.

U kunt de volledige details van de nieuwe voorwaarden vinden op Officiële site​ En voor meer Battle Royale-games kun je deze link volgen.

Written By
More from Max Mcgee

Ellen Degeneres death hoax gaat viraal

Waakhonden van sociale media dachten dat Ellen DeGeneres haar laatste dans had...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *