De vechtgame Persona 5 komt eraan

Hoewel er een bestand is vrijgegeven Persoon 5 Spin-offs eerder dit jaar met Persona 5 aanvallersHet lijkt erop dat Atlus de serie op een nieuwe manier kan voortzetten. Hoewel Atlus en uitgever Sega nog niets hebben aangekondigd in hun officiĆ«le hoedanigheid, gaven enkele nieuwe manoeuvres achter de schermen aan dat een nieuwe Persona-game – vooral binnen het vechtgenre – in actie zou kunnen komen.

De reden voor deze overtuiging komt toen Atlus onlangs enkele van de resterende websitedomeinen die het onder zijn controle had, opnieuw introduceerde. Sommige van deze gebieden in kwestie hadden niets in het bijzonder te maken en werden simpelweg Persona 8, Persona 9 en Persona 10 genoemd. Misschien wel het meest interessante websitedomein dat Atlus onder controle heeft, is een potentiĆ«le website met de titel “P5U.JP. “.

Wat betreft hoe dit allemaal teruggaat Persoon 5 Als je een nieuwe vechtgame krijgt, is de P5U-titel een indicatie dat Atlus aan een dergelijk project zou kunnen werken. Voor degenen die het niet weten, Persoon 4 Ik heb eigenlijk een vechtgame ontvangen die bekend stond als Persona 4 Arena. In Japan werd deze game meestal afgekort als ‘P4UMet dat in gedachten, kijk hoe deze snelkoppeling opnieuw verschijnt met Persoon 5 Attachment betekent dat de studio kan werken aan een soortgelijk vechtspel met de cast van de meest recente grote inzending.

Opgemerkt moet worden dat P5U.JP op dit moment geen echte site is, wat betekent dat dit niet iets is dat u alleen kunt bezoeken. Atlus zit gewoon op het veld met de kans om op een dag buiten gebruik te raken. Het feit dat het bedrijf ervoor koos om dit domein te behouden in plaats van het te laten vervallen, wat eind april zou zijn gebeurd, lijkt ons te vertellen dat er iets aan de hand is. Of we een advertentie zien die is gekoppeld aan een mogelijkheid Persona 5 Arena Het spel valt nog te bezien. Nu de franchise dit jaar als geheel 25 wordt, is het echter logisch dat Atlus iets nieuws te delen heeft voordat 2021 afloopt.

READ  Ontwikkelaar brengt 're-imaginings' van Zelda CD-i-games naar Windows en Linux - Gaming - Geeks

Dus wat vind je hiervan? Zou je graag een nieuw vechtspel willen zien gekoppeld aan Persoon 5? Deel uw mening met mij in de reacties of op Twitter op Betrouwbaar.

[H/T Persona Central]

Written By
More from Aubrey Mason

Dirk Tuip opent ‘Walhalla voor games’

‘Ik vermoed dat iedereen het indrukwekkend zal vinden’ 17-10-2020 om 15:00 Bij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *