JWRoutes wil leden meer zekerheid geven bij het reizen met reisondersteuning

JWRoutes wil haar leden en reizigers meer veiligheid bieden tijdens hun solo-reis. Vanaf vandaag kunnen vakantiegangers ‘s werelds mooiste wegen downloaden op het JWRoutes.com-platform – en ze zelf leiden via een gebruiksvriendelijke app. Het platform biedt ook actieve reisondersteuning. Als een vakantieganger in deze moeilijke tijden in de problemen komt, kan hij 24/7 op JWRoutes rekenen. Bij schade, reparatie of ongevallen.

Nu het Europese vaccinatiepaspoort op de loer ligt, verwacht JWRoutes dat veel reizigers vragen zullen hebben over hun vakantiemogelijkheden. De veiligste manier om internationaal te reizen blijft – zeker in de nabije toekomst – een auto (elektrische) rit, camper, caravan of motor. Alle wegen worden vooraf gecontroleerd en bereden, zodat reizigers minder snel obstakels zullen raken.

Het platform is de volgende stap om individuele reizigers te helpen bij het creĆ«ren van een geweldige reiservaring en het vermijden van risico’s. JWRoutes is afkomstig van CarChallenge, de toonaangevende organisator van autoritten en extreme bijeenkomsten over de hele wereld.

Thom Koudstaal (27) is trots dat de kennis van CarChallenge eindelijk een groter podium krijgt. “JWRoutes wil solo reizen nu en in de toekomst mogelijk maken. Innovatie is daarbij onmisbaar. Als reiziger wil je een mooie route rijden langs idyllische plekken. Maar je wilt ook dat als er iets gebeurt, je goede hulp krijgt. not done. “U van de ene kolom naar de andere sturen wanneer u een verzekering belt. Wij ondersteunen dit.”

CarChallenge is een toonaangevende aanbieder van autoritten en bijeenkomsten over de hele wereld. Sinds de succesvolle lancering in 2007, een drive-by ride van Amsterdam naar Singapore, is het bedrijf uitgegroeid tot honderden deelnemers per jaar. Het bedrijf is opgericht door Jan Willem Codstaal (55).
www.carchallenge.nl

READ  Apple lost uw probleem met de upgrade op

JWRoutes & Support is het onlangs gelanceerde wereldwijde reisondersteuningsplatform van CarChallenge. Het doel is om het door leden gefinancierde platform te laten uitgroeien tot een toonaangevend baken als het gaat om wegen, reisondersteuning en hulp in uitdagende landen en regio’s.
www.JWRoutes.com

Dit artikel is een post en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redacteur.

More from Madison Garrett

Cyberpunk 2077 is opnieuw uitgesteld tot 10 december

Cyberpunk 2077 wordt uitgesteld nog opnieuw, deze keer tot 10 december. Ontwikkelaar-CD...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *