De verbinding met de Xbox-console wordt steeds verbroken – hoe dit te verhelpen

Veel Xbox One-klanten melden dat hun Xbox One-controller steeds de verbinding verbreekt en toch blijft wegvallen tijdens gebruik. Als dit probleem zich voordoet, ontspan dan. Hier zijn 6 arrangementen die u kunt proberen.


Klik op de afbeelding hierboven om de iPhone gratis te krijgen

Terwijl je Xbox One-controller de verbinding verbreekt, moet je de oorzaken uitzoeken en de oplossingen vergelijken. Als je een probleem met de Xbox One tegenkomt, geeft de begeleider alle gegevens weer die je moet weten.

Sommige spelers spelen graag op hun Xbox- of PS4-controllers in plaats van de gebruikelijke muis en controller, zelfs op hun pc. Hoewel deze tools netjes werken in het Control Center, kunnen ze in sommige gevallen problemen ondervinden bij het hacken van uw pc. We zeggen dit omdat we enkele meldingen van klanten hebben dat hun Xbox one-controller steeds loskoppelt op pc.

Ervan uitgaande dat dit het geval is, bent u misschien een van de ontwikkelaars van een Xbox-console die steeds de verbinding verbreekt en waarvan de consoles in de foutfout bij het loskoppelen van de console vallen. Ervan uitgaande dat dit het geval is, zijn hier een paar verschillende manieren waarop u mogelijk de mogelijkheid hebt om ermee om te gaan.

Xbox is de favoriete gamingtool van miljoenen mensen over de hele wereld. Alles bij elkaar genomen zijn game-meetings aanzienlijk leuker en energieker. Hoe dan ook, stel je voor dat je op het laatste niveau van het spel het spel zult winnen, en dan, op dit punt, bevriest het spelbord, verlies je de controle over het spel en uiteindelijk verlaat het spel je handen. De huidige omstandigheden lijken zelfs raadselachtig, aangezien Modern Warfare geen toegang heeft tot online services. Hoe dan ook, voor sommige klanten blijft de Xbox One-console gescheiden, wat hun game-ervaring ongewenst maakt.

READ  FIFA 21 Exploit levert spelers gemakkelijke winsten op

Waarom wordt de verbinding met de Xbox One-console steeds verbroken?

Wanneer je Xbox one-controller steeds loskoppelt, kun je denken: waarom mijn Xbox? In feite zijn hier enkele algemene doeleinden achter het probleem met het loskoppelen van de Xbox-console. Wat dacht je van samen kijken.

Er zijn verschillende redenen waarom uw Xbox-controller het probleem kan blijven loskoppelen. Zoals sommige Xbox-klanten hebben opgemerkt, kan het probleem met het loskoppelen van de Xbox One-console worden veroorzaakt door een onaanvaardbare of verouderde console-firmware. Als de batterij van uw controller onvoldoende stroom heeft, kan het probleem met het loskoppelen van de Xbox One-console optreden.

Hoe repareer je een Xbox One-controller die steeds loskoppelt? De begeleidende vatte enkele van de hervormingen samen waarop kan worden vertrouwd.

Oplossing 1. Stroomcyclus Xbox One-console

Xbox-controller wordt steeds losgekoppeld

Verschillende klanten zeiden dat ze hun Xbox one-controller hebben gerepareerd die het probleem gescheiden houdt door de stroomcyclus. Dus als u het aanhoudende probleem met het verbreken van de verbinding tegenkomt, kunt u de onderstaande stappen volgen om de Xbox One Control Center-cyclus te besturen.

Hieronder staan ​​de specifieke stappen.

 • De eerste stap. Druk een paar seconden op de Xbox-knop aan de voorkant van het Xbox One Control Center om het Control Center te sluiten.
 • Stap 2. Houd 3 seconden stevig vast en druk vervolgens op. De Xbox-knop op het Xbox one Control Center om het in te schakelen.
 • Stap 3. Schakel de Xbox One-controller in en controleer of deze mogelijk wordt uitgeschakeld met de Xbox-controller.

Deze regeling zou het probleem met de verbinding met de Xbox-controller moeten oplossen. Als deze methode niet voor u werkt, probeer dan de volgende strategie.

READ  Ubisoft's The Division: Heartland heeft last van een enorm lek in de gameplay

Oplossing 2. Werk de firmware van de Xbox One-controller bij

Xbox-controller wordt steeds losgekoppeld

Zoals eerder vermeld, blijft de verbinding met de Xbox One-console het probleem dat kan worden veroorzaakt door een onaanvaardbare of verouderde controllerfirmware. U moet dus controleren of de consolefirmware van het nieuwste model is. Als dit niet het geval is, moet u het snel bijwerken en dit kan u helpen het probleem op te lossen.

Om de firmware van uw console bij te werken, kunt u de bijbehorende stappen raadplegen.

 • Stap 1. Door een Xbox-controller te koppelen, blijft het Control Center gescheiden via een USB-verbinding.
 • De tweede stap. Druk op de menuknop op de console om de gids te openen.
 • Fase 3. Kies vervolgens op dit punt Instellingen.
 • Stap 4. Selecteer hardware en decoraties.
 • Stap 5. Selecteer de gevaarlijke console en kies “Update” om door te gaan.
 • Fase 6. Als de firmware van uw console recent is, geeft deze de melding “Geen updates vereist”. Als er een update is, kun je de samenvattingen volgen om deze bij te werken naar de nieuwste mod.

Nadat de update is voltooid, controleert u of de console gewoonlijk het probleemtype en de consolefuncties gescheiden houdt.

Oplossing 3. Vervang de batterijen of laad de batterij op

Het probleem dat de verbinding steeds wegvalt, kan worden veroorzaakt door batterijproblemen. U moet zich concentreren op het batterijteken op het hoofdscherm en ervoor zorgen dat deze voldoende stroom heeft. Probeer de batterij van je controller niet helemaal leeg te laten raken. Als er niet genoeg stroom is, moeten de batterijen worden vervangen of het batterijpakket opnieuw worden geactiveerd.

READ  Little Nightmares 2 krijgt begin volgend jaar een Xbox One-demo

Wat veroorzaakt het probleem met de verbinding met de Xbox-controller op de pc?

Na enkele onderzoeksdiscussies te hebben doorzocht, kwamen we tot de conclusie dat dit probleem voornamelijk moet worden veroorzaakt door begeleidende oorzaken.

 • Verouderd GPU-stuurprogramma: als het enige tijd geleden is dat u uw GPU-stuurprogramma hebt bijgewerkt. Het is ondubbelzinnig voorgeschreven om dit te doen op basis van het feit dat de consoles regelmatig worden bijgewerkt. Xbox en ze vereisen dat uw computer over de nieuwste stuurprogramma’s beschikt om legitiem werk te garanderen.
 • Xbox Accessoires-app: Meestal wordt ook een Xbox Accessoires-app aanbevolen. Uw pc omdat het de kans vergroot dat Xbox-franje werkt met uw Windows-pc.
 • Gadget Association Service: Beheer van apparaatassociaties is geïntroduceerd op uw pc.
 • Verkeerde configuratie van energiebeheer: het is denkbaar dat u uw computer bepaalde hulpprogramma’s voor het rantsoeneren van energie hebt laten afsluiten.
 • Geheime adapters: uw computer gebruikt mogelijk verouderde stuurprogramma’s van Keeps om uw console van stroom te voorzien. Ervan uitgaande dat dit het geval is, kan dit betekenen dat de verantwoordelijke niet wordt waargenomen.
 • Verschillende Bluetooth-ontvangers: Sommige moederborden zijn vooraf geïnstalleerd met een Bluetooth-connector. Bovendien, voor het geval je de hosting doet, heb ik een andere Bluetooth-dongle geleverd voor de derde combinatie.
Written By
More from Vanessa Hale

Wanneer komt update 1.5 naar consoles?

Stardew Valley Update 1.5 is onlangs uitgebracht op pc. Maar wanneer kunnen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *