De verloren sarcofaag verandert enkele missiebeloningen om bots te bestrijden

ontbrekende doodskist Ontwikkelaar Smilegate RPG zei niet zo lang geleden dat de studio een groot aantal “onwettige accounts” had verbannen die als bots werden beschouwd. Het exacte aantal uitgevaardigde verboden werd niet verstrekt, maar Smilegate zei dat meer dan een miljoen werden geblokkeerd door die golf van verboden. Dit was slechts het eerste voorbeeld van dergelijke verboden, maar er zullen regelmatig meer worden vrijgegeven. Smilegate voegde er ook aan toe dat het zo ver gaat dat sommige van de beloningen die je verdient voor missies worden gewijzigd om bots ervan te weerhouden ze te maken om goud te laten groeien.

Dit alles en meer wordt behandeld in de laatste post van ontbrekende doodskist Die ging over enkele van de belangrijkste problemen waarmee de samenleving op dit moment te maken had. Wijzigingen aangebracht in beloningen in ontbrekende doodskist Het komt als gevolg van bezorgdheid van de gemeenschap over hoe deze bots de in-game economie zullen beïnvloeden en of mobilisatie-inspanningen de waarde van de buit die legitiem door andere spelers is verdiend, zullen verminderen. Sommige Link and Guide-missies werden beïnvloed door deze wijziging, maar Smilegate specificeerde niet welke precies werden gewijzigd.

“We hebben ook de zorgen van spelers gehoord over de impact die deze bots kunnen hebben op de in-game economie als het gaat om het kopen en verkopen van goud, en we houden deze situatie nauwlettend in de gaten.” Laatste Lost Ark. update Hij zei. “We hebben de Gold-beloning veranderd in Silver voor sommige van de Rapport- en Guide Quest-beloningen om misbruik van deze systemen door flessenmakers en goudtelers te voorkomen.”

Voor degenen die in de verleiding zouden kunnen komen om zelf geen bots te maken, maar om goud of andere items uit dit soort bronnen te kopen via real-world transacties, waarschuwde Smilegate om dit niet te doen, omdat dit zal resulteren in een accountverbod, ongeacht of u koopt of verkoopt een.

“Houd er ook rekening mee dat het aangaan van transacties met echt geld (RMT) via externe verkopers in strijd is met onze Servicevoorwaarden en zal resulteren in een accountverbod, voor zowel koper als verkoper”, zei Smilegate. “Om je account te beschermen, moet je geen geld meer hebben aan goud en cadeaus van gebruikers die je niet kent, en altijd alle items die in je mailbox verschijnen waar je niet onzeker over bent, weigeren.”

READ  Feitcontrole: de foto met migranten in Kasjmir is van 2019, niet COVID-gerelateerd
Written By
More from Aubrey Mason
Waarom Microsoft Bethesda-games weghoudt van Sony | Kolom
Microsoft klom uit een diepe dip na de Xbox One. Het bedrijf...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *