De Lost Ark Tytalos Raid is kapot, maar er komt een oplossing

Heb je problemen met de Lost Ark Tytalos Raid? Hoewel de MMO enkele updates heeft gehad om de verschillende Guardian-invallen rond Arkesia in te perken, waarschuwen Smilegate en Amazon spelers nu om weg te blijven van de Tytalos Raid totdat ze het kunnen repareren – waarvan ze beweren dat het in ieder geval morgen zal komen.

Amazon’s nieuwste online fantasiespel heeft vele uitdagende ontmoetingen verspreid over de hele wereld, maar het is Lost Ark’s Guardian Raids-spel dat de spelersfeesten de grootste uitdaging biedt – en de hoogste beloningen. Het is specifiek gebouwd rond een enkele baas, en de Tytalos, hoewel zeker niet de sterkste in de Lost Ark, zijn nog steeds een kracht waarmee rekening moet worden gehouden.

Voor nu is Tytalos echter uitdagender dan het had moeten zijn en niet door het ontwerp. Amazon-rapporten Dat hij “zich bewust is van een probleem” waardoor Tytalos veel moeilijker te verslaan is in de beschikbare tijd, tenminste voor de krachtniveaus die nodig zijn om daadwerkelijk met hem om te gaan – wat betekent dat spelers niet veel meer kunnen bereiken.

Het goede nieuws is dat Amazon en Smilegate al werken aan een oplossing hiervoor, die het “team maandag wil uitbrengen”. Amazon smeekt spelers ook om de Tytalos Guardian Raid-aanval nu te vermijden “zodat je geen kostbare tijd of middelen verspilt aan een confrontatie die momenteel niet goed werkt.”

Amazon stelt ook dat het bezig is “een mogelijke compensatie te creëren voor spelers die vanwege dit probleem met Tytalos geen voortgang hebben kunnen maken”, dus pas daar maandag op.

READ  Brutale survivalgame, geïnspireerd door Skyrim, Icarus lanceert in december

Hopelijk werkt het team ook aan het bot-probleem, hoewel dat wat langer kan duren.

Written By
More from Max Mcgee
Victoria Canals duurt 3 jaar om te plannen en te bouwen
Net als in andere grote strategiespellen, kunnen spelers in Victoria 3 relikwieën...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *