De vermeende prijs van de LG Wing 5G is een aangename verrassing

Terwijl LG zal waarschijnlijk een opvouwbare telefoon verderop experimenteert het voorlopig met ontwerpen met twee schermen. Momenteel in de pijplijn is blijkbaar de LG Wing 5G, met een uitklapbaar secundair scherm. De prijs van de telefoon is inmiddels gelekt en valt zoals verwacht in de premiumcategorie.
In tegenstelling tot sommige van de onlangs uitgebrachte LG-telefoons, heeft de Wing 5G schijnbaar geen scherm nodig. Per een recent verslag, klapt het aanvullende scherm uit de onderkant van het hoofdpaneel en staat er loodrecht op, zodat u kunt multitasken.

Het hoofddisplay zal naar verluidt 6,8 inch zijn en het tweede zal 4 inch meten. Het zal naar verluidt worden aangedreven door de Snapdragon 765G, die zal worden gekoppeld aan 8 GB RAM en 128 GB intern geheugen. Er wordt verwacht dat het een drievoudige camera-instelling heeft met een 64 MP primaire sensor.

De gelekte interne onderdelen zijn niets baanbrekends en de LG Velvet met vergelijkbare specificaties begint bij $ 599 in de VS.
Maar nogmaals, de aantrekkingskracht van de LG Wing 5G ligt in het bizarre ontwerp en je kunt niet van het bedrijf verwachten dat het geen premie in rekening brengt voor het secundaire paneel. LG denkt vermoedelijk dat de unieke vormfactor reden genoeg zou zijn om uit te geven aan het apparaat en volgens XDA-ontwikkelaars, het kost ongeveer $ 1.000 in de Verenigde Staten.

Hoewel dat misschien een beetje te veel klinkt voor een telefoon met Snapdragon 765G, is het zeker smakelijker dan het eerder geruchten prijskaartje van $ 1.607.

Het toestel komt waarschijnlijk dit najaar uit.

Andere details blijven op dit moment schaars, maar recent gelekte video’s hebben onze nieuwsgierigheid zeker gewekt. De eerste clip laat zien hoe de telefoon tegelijkertijd kan worden gebruikt voor navigatie en het beantwoorden van een telefoongesprek. De tweede laat zien hoe het gaming-centrische apparaten een run voor hun geld kan geven.

Written By
More from Aubrey Mason

Reclamespotjes in tv-stijl komen naar consolegames

schermafbeelding: Robocop Er zijn advertenties op YouTube, advertenties op Twitch en advertenties...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *