De verzendingen en digitale verkopen van Monster Hunter Rise overtreffen de vijf miljoen

Totale zendingen en digitale verkoop voor Monster Hunter Rise Vijf miljoen eenheden over de hele wereld overtroffen Capcom Adverteren

Monster Hunter Rise Het werd op 26 maart wereldwijd gelanceerd voor Switch en overtrof het Vier miljoen digitale verzendingen en verkopen Op 29 maart. Begin 2022 wordt een pc-versie gelanceerd.

In vergelijking met, Monster Hunter: The World Vijf miljoen stuks verzonden Tegelijkertijd. Bij de lancering, Monster Hunter: The World Het was wereldwijd beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One in Noord-Amerika en Europa.

Hier is een overzicht van het spel, via Capcom:

Monster Hunter Rise Het is allemaal nieuw Monster Jager De Nintendo Switch-titel. De game is ontwikkeld met behulp van Capcom’s RE ENGINE om een ​​nieuwe, toegankelijke gameplay te bieden Monster Jager Een ervaring waar altijd, overal en met iedereen van kan worden genoten. Naast nieuwe monsters en plaatsen biedt de game een compleet nieuwe jachtervaring door middel van een reeks opwindende nieuwe jachtroutines die mogelijk zijn gemaakt met Wirebug. Hiermee kunnen spelers rotsachtige hellingen doorkruisen door de Wall Run, met hoge snelheid over ruw terrein en door de lucht vliegen, of zelfs monsters aan de haak slaan en besturen. Wat de opwinding nog groter maakt, is het debuut van nieuwe “canyne” visserijpartners, de Palamutes genaamd, waarmee jagers kunnen rijden om snel door kaarten te navigeren. De titel oogstte lovende kritieken na het uitbrengen van twee demo’s met lokale en online coöp-gameplay voorafgaand aan de lancering, met als resultaat meer dan vijf miljoen exemplaren een week na de release.

Commentaarbenadering

Opmerkingen zijn welkom en worden aangemoedigd voor Gematsu. We vragen u echter wel een aantal eenvoudige richtlijnen te volgen:

  • Lees het volledige artikel Alvorens commentaar te geven.
  • Blijf bij het onderwerp
  • Er zijn geen opmerkingen van de auto, Inclusief phishing, phishing of het plaatsen van berichten.
  • Weet wanneer je geen commentaar moet geven​ Als je niet om een ​​onderwerp geeft, geef dan geen commentaar.
  • Er zijn geen beledigende opmerkingen​ Dit omvat aanstootgevende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud / taal, evenals algemene intimidatie en individuele aanvallen.
  • Smeek niet port
  • Geen console-oorlogen
  • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). Bijvoorbeeld: Will is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de bederf-tags.
  • Wees respectvol voor andere commentatoren​ Je hoeft niet met elkaar overweg te kunnen, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek, maar meld het gewoon.

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te verwijderen. Dit opschortingsbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

READ  De geweldige door fans gemaakte 2D-demo van Metroid Prime is uitgebracht
Written By
More from Lesley Curry

Onafhankelijke PlayStation-games: alles onthuld en aankondigingen vandaag

Sony kondigt vandaag 7 indie PlayStation-games aan of geeft updates, en we...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *