Edo no Yami voor PS5, Xbox, pc, PS4 en Switch onthult vijanden in nieuwe video’s

Nieuws

Troglobytes en Publisher 101xp nieuwe video’s voor de aankomende actiespel Blind Fate: Edo no Yami.

Troglobytes en Publisher 101xp nieuwe video’s voor de aankomende actiespel Blind Fate: Edo no Yami.

De video’s laten drie vijanden zien die we in de game zullen bestrijden. Akaname, Wanyudo en Dorotabo.

U kunt ze hieronder bekijken met een korte beschrijving van elk.

Akaname (垢 嘗) – (“Filth Licker”) is een demon uit de Japanse folklore die zijn plaats vond in ons volgende spel Blind Fate: Edo no Yami.

Wanyūdō (輪 入道) is een yokai-spel waarvan wordt gezegd dat het de vorm aanneemt van een brandend stierenkar-wiel met het gekwelde gezicht van een man die zijn plaats als een van de bendes vond in ons volgende spel Blind Fate: Edo no Yami.

Dorotabō is een soort wraakzuchtige yokai-geest uit de Japanse folklore die zijn plaats heeft gevonden als een van de gangsters in onze volgende game Blind Fate: Edo no Yami.

Blind Destiny: Edo No Yami Komt dit jaar voor de PS5, PS4, Xbox (waarvan ik denk dat het staat voor Xbox Series X, Series S en Xbox One), pc en Nintendo Switch.

Hieronder lees je een officiële beschrijving. Je kunt ook een andere trailer zien.

Welkom in de nieuwe Edo-periode, een duister tijdperk geregeerd door cyborgs en meedogenloze machines!

Jij bent Yami, een blinde elektronische samurai in dienst van Shogunate met als doel burgers te beschermen tegen bloeddorstige robotmonsters en gruwelen. Het is jouw plicht om Shogun gerechtigheid te brengen aan de slechteriken door zonder twijfel de bevelen van je meester uit te voeren en al zijn tegenstanders uit te schakelen.

Ga op een spannende reis door een buitenaardse wereld, waar vreemde robots en de meest angstaanjagende wezens uit de Japanse folklore vreemde landschappen bewonen.

Baan je een weg door de duisternis met je dodelijke katana en je verwoestende kanonschoten om een ​​verbazingwekkende realiteit te ontdekken buiten de grenzen van de zichtbare wereld.
Kijk dieper en misschien vind je de wortels van onverwacht kwaad in de schaduw … ”

  • The Way of The Samurai: Yami is een samoerai-demonenjager. Door het pad van de Warrior of Honor te volgen, is het zijn plicht om niet alleen de vijanden van zijn meester te vernietigen, maar ook om burgers te beschermen tegen bloeddorstige robotachtige wreedheden.
  • Schaduwen in beweging: om te overleven moet je leren om gevaar te herkennen met behulp van geluiden, trillingen en warmte-emissies. Let op je zintuigen en val je tegenstanders aan wanneer ze dat het minst verwachten!
  • Wapencombinaties: Katana’s dunne mes en zware handkanon vullen elkaar perfect aan in gevechten: bliksemsnelle alternatieve aanvallen met vlammende vuurkracht om alles wat je in de weg staat te vernietigen.
READ  Red Dead Redemption 2-update: is Rockstar van plan om de grote PS5 en Xbox Series X te upgraden? | Spellen | vermaak
Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *