De video zou de displaypanelen van de iPhone 15-serie laten zien

advies Garnalen Apple Pro Tweette een video met drie glaspanelen die zogenaamd zullen worden gebruikt in de iPhone 15-serie.Hoewel er drie panelen in de video zijn, lijken er twee even groot te zijn, wat logisch is aangezien de iPhone 15 en iPhone 15 Pro waarschijnlijk 6.1 zullen hebben. -inch schermen. inch. De iPhone 15 Plus en iPhone 15 Pro Max zouden twee schermen van 6,7 inch moeten hebben. Over het algemeen zijn slechts twee borden van verschillende grootte nodig (hoewel er een verschil in kwaliteit kan zijn).
Het is je misschien opgevallen dat alle displays een gat hebben voor het dynamische eiland. Dit komt omdat het gerucht gaat dat alle vier de iPhone 15-modellen deze functie hebben. De shapeshifting multitasking “Notchification” -functie is momenteel alleen beschikbaar op iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Het gerucht begon echter met een melding binnen elektriciteit Afgelopen januari gepubliceerd zegt dat Apple het zal doen Verplaats de TrueDepth-camera voor Face ID onder het scherm naar de iPhone 16-lijn, zodat Apple er in 2024 86 heeft.
Door de Face ID-componenten onder aan het scherm te verplaatsen, Apple zou uiteindelijk de iPhone 16-serie kunnen versieren met een uitsparing voor de FaceTime-camera aan de voorzijde die Dynamic Island na slechts twee jaar een snelle start geeft.

Het valt je misschien ook op dat de zogenaamde panelen uit de iPhone 15-serie randen hebben die in de hoeken gebogen zijn. Niet alleen krijgen de iPhone 15 en iPhone 15 Plus het Dynamic Island van de 2022 Pro-modellen, maar hun brede camera’s krijgen ook de 48MP-beeldsensor die te vinden is in de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max, ter vervanging van de 12MP-sensoren die in de iPhone worden gebruikt 14 en iPhone 14 Plus. Bovendien zullen de iPhone 15 non-Pro-eenheden worden aangedreven door de A16 Bionic-chip die momenteel wordt gebruikt in de iPhone 14 Pro-serie.

iPhone 15 Pro en iPhone 15 Ultra zal worden aangedreven door A17 Bionic, die waarschijnlijk zal worden vervaardigd met behulp van TSMC’s 3nm-procesknooppunt. Deze twee modellen zijn mogelijk de enige vlaggenschiptelefoons die dit jaar verkrijgbaar zijn en die een 3nm SoC onder de motorkap hebben. iPhone 15 Ultra zou een titanium behuizing en een periscooplens kunnen hebben om 10x optische zoom te bieden.
Shrimp Apple Pro zegt dat het de authenticiteit van de schermen heeft kunnen bevestigen aan de hand van de herkomst. De iPhone 15-serie wordt naar verwachting in september aangekondigd en in dezelfde maand uitgebracht.

READ  Ouders klagen aan dat hun kinderen verslaafd zijn aan Fortnite
Written By
More from Lesley Curry
De Walmart-site gaat weer naar beneden naarmate PS5-bestellingen stijgen
Walmart crashte donderdag meerdere keren toen mensen probeerden de PS5 te kopen....
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *