De volgende game van het Valiant Hearts-team is gebaseerd op Quentin Tarantino

De makers van Dappere harten, die een opvallende verkenning was van de historische betekenis van de Eerste Wereldoorlog die werd gelanceerd met de vorige consolegeneratie, nemen hun volgende project in een heel andere richting. Hun volgende poging heet Weg 96, een verhaal over moderne vluchtelingen dat geïnspireerd is door Quentin Tarantino en de Coen Brothers. De aankondiging werd vanavond gedaan in samenwerking met The Game Awards.

Weg 96 is een procedureel verhalend avontuur waarin je moet ontsnappen uit een land dat op het punt van instorten staat en de grens moet bereiken, duizenden kilometers verderop in de bergen, ”zei de ontwikkelaar donderdag in een persbericht. “Als je tijdens de hete zomer van ’96 over de binnenwegen van het land reist, kom je de verontruste burgers van het land tegen. Elke beslissing die je neemt, heeft invloed op de hele reis naar de grens, die uniek zal zijn voor elke speler bij elke procedureel gegenereerde playthrough. “

Yoan Fanise is de creative director van de game, een rol die hij vervulde bij de productie van Dappere harten en 2019’s 11-11 Herinneringen opnieuw verteld, die ook gericht was op WOI. In het persbericht van vandaag zei het team dat hun game de populaire cultuur van de jaren negentig zou weerspiegelen, inclusief films. Het beloont ook meerdere playthroughs en bevat unieke verhaallijnen en verborgen verbindingen tussen de personages.

Er zijn geen releasedatum of platforms gegeven, maar de game wel vermeld op Steam met een releasedatum in 2021.

READ  Supra Paul Walker van Fast And The Furious te koop
Written By
More from Lesley Curry

Willekeurig: Nintendo heeft hun Switch Online-trailer (opnieuw) geüpload en het wordt nog steeds gehaat

Als je een abonnement hebt op Nintendo Officieel YouTube-kanaal, Het is je...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *