Disco Elysium Director’s Cut komt naar PlayStation maart 2021, Xbox en Switch in de zomer

Illustratie bij artikel met de titel iDisco Elysium / i Directors Cut komt naar PlayStation maart 2021, Xbox en Switch in de zomer

Screenshot: ZA / UM

Een van de beste games van vorig jaar, de antikapitalistische detective RPG Disco Elysium, gaat in maart volgend jaar naar PS4 en PS5, gevolgd door Xbox Series X / S en Switch in de zomer, met nieuwe speurtochten en functies.

De nieuwe versie, getiteld Disco Elysium – The Final Cut, voegt volledige stemacteurs toe voor elk personage, extra speurtochten en is gratis voor iedereen die de game al heeft gekocht. Op PS5 ondersteunt de game 4K-graphics met 60 fps.

Ben je klaar om jezelf helemaal opnieuw te haten?

De Final CutDe nieuwe content omvat een heel nieuw gebied in de stad, nieuwe NPC’s en meer keuzes om spijt van te krijgen. Er zijn maar weinig games die vertakkende verhalen en vaardigheidsbomen trouwen Disco Elysium heeft, en het is al lang geleden op de console.

De makers van ZA / UM hebben Xbox One, Series X / S of Switch echter niet genoemd tijdens de aankondiging van vanavond bij The Game Awards. De ontwikkelaars hadden eerder aangekondigd dat de game uiteindelijk ook op sommige van deze platforms zou verschijnen. Het is onduidelijk of die ook nog in de maak zijn, of dat er misschien een soort getimede exclusiviteit in het spel is voor de PlayStation-release. [Update – 8:59 p.m. ET, 12/10/20: Per a press release from ZA/UM, the game will come to Xbox Series X/S and Nintendo Switch sometime in summer 2021. An Xbox One version wasn’t mentioned].

Disco Elysium won de meeste prijzen van welke game dan ook tijdens de Game Awards van 2019, waaronder de beste RPG van het jaar.

READ  MLB The Show 21 staat al in de top 30
Written By
More from Vanessa Hale

Games with Gold: Aragami Shadow Edition en Full Spectrum Warrior zijn nu gratis

Houders van Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate hebben nu...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *