De volgende LEGO Mario-set is zojuist uitgelekt op Amazon, en deze set is groot

Het lijkt erop dat de volgende grote release van de LEGO Mario-serie online is uitgelekt, wat ons een vroege blik op de inhoud geeft voorafgaand aan de officiƫle onthulling. Dit is je laatste kans om weg te kijken als je de verrassing niet wilt verpesten!

een Pagina nu verwijderd Op Amazon Australia onthulde het het LEGO Super Mario Bowser luchtschip, een grootschalige recreatie van Bowser’s populaire transportmiddel. Het bestaat in totaal uit 1.152 stukjes en is 14 inch lang; Je kunt het ofwel weergeven in de standaard luchtschipmodus, of het uitbreiden naar een grotere, theaterachtige lay-out (bedankt, VGC).

Zoals hierboven vermeld, is de Amazon-lijst al verwijderd, maar dat weerhoudt mensen op Twitter er niet van om alle foto’s te pakken en opnieuw te plaatsen:

Het luchtschip is een uitbreidingsset die is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met een LEGO Mario- of LEGO Luigi-figuur en een startpad – LEGO Mario in afbeeldingen wordt niet meegeleverd. Hij zij Doen Ze omvatten Magikoopa, Pirate Goomba en de molachtige Rocky Wrench.

Het werd onlangs ook onthuld Nog tien personagepakketten Binnenkort onderweg.

Vind je dit er leuk uit zien? Voeg je het toe aan je collectie wanneer het officieel wordt onthuld? Laat het ons weten met een opmerking.

Houd er rekening mee dat sommige van de externe links op deze pagina gelieerde links zijn, wat betekent dat als u erop klikt en een aankoop doet, we mogelijk een klein percentage van de verkoop ontvangen. Gelieve te lezen FTC-openbaarmaking voor meer informatie.

READ  Blizzard onthult McCree's nieuwe Overwatch-naam
Written By
More from Aubrey Mason
Hier is de nieuwe concept art van Dragon Age 4 om de angel uit het gebrek aan spel van EA te halen
Hoewel BioWare heeft bevestigd dat Dragon Age 4 geen deel zal uitmaken...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *