Releasedatum FIFA 22, coverster en gameplay-trailer onthuld

EA heeft officieel aangekondigd dat FIFA 22 op 1 oktober 2021 uitkomt en dat Paris Saint-Germain-spits Kylian Mbappe de coverster zal zijn.

De releasedatum en het nieuws over de coversterren gingen vergezeld van een gameplayvideo waarin de nieuwe HyperMotion-technologie van FIFA 22 wordt belicht. Deze technologie combineert “geavanceerde 11v11-wedstrijdregistratie en gepatenteerde machine learning-technologie om de meest realistische, vloeiende en responsieve voetbalervaring te leveren die mogelijk is voor de volgende generatie consoles en Stadia”, waardoor emotie, emotie en lichamelijkheid in de gamewereld wordt losgelaten.”

HyperMotion-technologie stelde deze “22 professionele voetballer met hoge intensiteit” in staat die, in combinatie met EA’s eigen machine learning-algoritmen, de game in staat stelt om “nieuwe, realtime animaties te creëren om organische voetbalbewegingen te creëren over een verscheidenheid aan interacties op het veld.”

FIFA 22 zal ook verschillende favoriete comeback-modi bevatten, zoals Career Mode, VOLTA FOOTBALL, Pro Clubs en FIFA Ultimate Teams. De belangrijkste focus dit jaar lag ook op “het opnieuw opbouwen van het hele keeperssysteem, een geheel nieuwe club-ervaring in de Carrière-modus, het opnieuw bedenken van de gameplay in VOLTA VOETBAL en de introductie van FIFA Ultimate Team Heroes, geheel nieuwe items die de verhalen en glorie van de cult-spelers en je favorieten.” fans

De game bevat meer dan 17.000 spelers van meer dan 700 teams in meer dan 90 stadions en 30 competities. FIFA 22 omvat ook competities zoals de UEFA Champions League, UEFA Europa League, de geheel nieuwe UEFA Europa Conference League, de Engelse Premier League, de Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores en CONMEBOL Sudamericana.”

READ  Luigi is gevonden in het racespel Dreamcast

Fans die de FIFA 22 Ultimate Edition voor 11 augustus pre-orderen, ontvangen vanaf 1 december een niet-fungible FUT Heroes-speleritem. Deze release bevat ook tot vier dagen eerder toegang, dubbele rechten, FIFA-punten en meer.

FIFA 22 zal beschikbaar zijn op PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc via Origin, Steam en Google Stadia. FIFA 22 Legacy Edition wordt uitgebracht voor Nintendo Switch-bezitters.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Aubrey Mason
De 8 belangrijkste PS4-games die nu zijn verschenen
Nu de PlayStation 5 bijna uit is in Nederland, gaat er veel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *