De volledige versie ziet er goed uit op pc »TechnoCodex

Ik heb niet het meeste uit de geavanceerde pc-functies kunnen halen, maar ik heb nog steeds een geweldige tijd en het is van grote waarde voor alles op één apparaat

Na het gieten gemakkelijk honderden uren in Nioh 2 En met de drie DLC-pakketten op de PS4 was het weliswaar erg moeilijk om een ​​nieuwe opslag op de pc te starten – zelfs als je hier op dit moment alleen voor preview-doeleinden bent.

Ik vergat hoe fataal en genadeloos de vroege uurtjes zijn Nioh 2 Het kan zijn dat je niet genoeg niveau hebt om al deze variatie te voelen. Voordat je speciaal gemaakte avatar je uithoudingsvermogen voldoende verhoogt om een ​​kans te maken in Dark Realm, een aantal basisvaardigheden in Onmyo en Ninjutsu skill trees vrij te spelen en de wapenklasse die je kiest echt bij je past, kan deze game brutaal zijn. Bijzonder. Ik heb echter op de een of andere manier 10 uur gespeeld zonder het zelfs maar te proberen. Ik kon er niets aan doen!

Bijna de helft van die tijd ging naar een geheel nieuw personage in de eerste twee regio’s van de wereldkaart, en de rest van mijn preview-energie werd besteed aan het navigeren door latere missies met Koei Tecmo’s Dream of the Strong-ready bewaarbestand. Hoe de Computerpoort? Tot nu toe was het meestal prima – met slechts een paar luizen.

Ik moet zeggen dat mijn computerervaring Over het algemeen Spiegels spelen de PS4-versie van Nioh 2 Op je PS4 Pro of PS5. Dat betekent dat ik hier niet de grenzen verleg met ondersteuning voor 120fps, HDR, 2560 x 1080 supersnel of 144Hz, maar je setup kan dat aan – en ik denk dat dat prima is. (Gezien hoe stom ik ben met mijn PS4-versie, zal ik daar waarschijnlijk aan vasthouden zodat ik kan upgraden naar de originele PS5-release in februari.)

READ  FFXIV-advertenties laten de begintijd zien: kijktijd en wat je kunt verwachten

Eerlijk gezegd, mijn favoriete onderdeel? Snappere uploadtijden. Gebrek aan herstel is erg belangrijk.

De opties zijn vanaf het begin een stapje hoger Nioh 1 PC-poort, maar voor liefhebbers was dat veel te laag. Met de GTX 1080 Ti en de i7-7700K was ik een beetje verrast om korte dalingen in het bereik van 40 fps te zien op enkele van de meer rommelige, zware momenten terwijl ik oogverblindende geestaanvallen op de grote bazen afvuurde.

Bij het spelen op 1080p heb je de schaduwen omgekeerd naar “gemiddelde kwaliteit” en de effectkwaliteit verlaagd van “hoog” naar “laag”. Dat is wat de truc deed. Vanaf dat moment, Nioh 2 Houd comfortabel tot 60 fps vast. Ik heb de framesnelheid echter niet grondig getest en ik weet zeker dat de resultaten van persoon tot persoon zullen verschillen.

Dit zijn de grafische instellingen in de Steam-bèta:

Helaas was DLSS niet beschikbaar in deze versie, dus nog geen site kan het testen.

Buiten de poort is er aanpasbaar Toetsenbord en muis (En alleen toetsenbord) Nioh 2 Het is ongetwijfeld een door en door bordspel. Ik kan het me niet voorstellen, maar jij wel. Met een controller kun je kiezen tussen Speel station of X-Box Pictogrammen en er zijn verschillende vooraf gemaakte knoplay-outs als u de standaard niet leuk vindt, plus een aangepaste optie die altijd wordt gewaardeerd. Terwijl je in het menu aan het rooten bent, ga je naar de hoofdinstellingen van het spel en schakel je naar “Haarlokken automatisch gebruiken”. Vertrouw me maar.

maar voor mij Nioh 2 Over het algemeen denk ik dat het een stuk hoger is dan het originele spel; Ik vond William’s verhaal een beetje leuker, maar de breedte van gevechtsbeslissingen in het vervolg is ongelooflijk. Hoezeer het Punishing Dark Realm er ook aan moet wennen, ik ben dol op het nut van zielskernen en beeldtellers. Het is op het hogere punt van de schaal beland voor Nioh 2 In vergelijking met andere recensenten, maar ik blijf bij deze negen.

READ  Blijkt dat No Man's Sky-cruise een all-over paasei is

Nog een paar screenshots (het is moeilijk om zuivere foto’s te maken tijdens een gevecht):

Steam-versie van Nioh 2 Het is eigenlijk de volledige versie, dus als je nu stopt, 1) ik bewonder je geduld, en 2) je hebt het Veel Voor je neus voor 50 dollar. Afgezien van de talloze updates met toegevoegde elementen zoals Picture Scrolls en nieuwe uitgebreide spelmoeilijkheden + op de PS4, zijn er drie krachtige uitbreidingen verpakt in: Tengu leerlingEn de Duisternis in de hoofdstadEn en De eerste samurai.

Laat ik het zo zeggen: als iemand die er al sinds de eerste dag op PS4 is – nou ja, technisch gezien Voordat Dag één – ik heb hem nog steeds niet ingehaald Nioh 2 Ik weet niet zeker wanneer ik dat zal doen. Het is een bewijs van de teamninja dat ik tot op de dag van vandaag gefascineerd blijf door bekende ontmoetingen met yokai en podiumlay-outs.

Ik weet dat mensen bang zijn voor een tekort Nioh 3 (Voorlopig) echter Nioh 2 Letterlijke jaren zullen duren.

Written By
More from Max Mcgee

Broeder Agrasain Gehlot van Ashok Gehlot, morgen opgeroepen door het directoraat Handhaving

De broer van Ashok Gehlot, Agrasain Gehlot, is door de ED opgeroepen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *