Star Wars Battlefront 2 is nu gratis voor pc en verdient een tweede kans

Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition Gratis in de Epic Games Store Tot donderdag 21 januari was er nooit een beter moment om het spel te spelen.

Kwaliteit Battlefront 2De campagne voor één speler en de uitbreiding van de inhoud waren bij de lancering in 2017 in multiplayer-modi Overschaduwd door de controversiële strategie van EA om inkomsten te genereren, Welke Het is sterk afhankelijk van loot boxes. Spelers waren boos en EA heeft uiteindelijk de economie van het spel volledig herzien. Drama domineerde de krantenkoppen, waarna het leek alsof iedereen verder was gegaan. er was Een lauwe verontschuldiging op de E3 volgend jaarDit was voor de meeste mensen.

Deze originele versie van de game bestaat niet echt meer en bestaat al jaren niet meer. Er zijn geen updates meer onderweg Het verschrikkelijke systeem voor de voortgang van de originele speler is herwerkt, en wat overblijft is een enorme verzameling Star Wars-content voor één en meerdere spelers die alle films en Bindt in De Mandalorian Ook. Je kunt zelfs Baby Yoda toevoegen door de computer te modden.

Met andere woorden, ruis wordt verwijderd en wat er overblijft is een puur signaal. En er is genoeg belangstelling voor dit soort Star Wars-ervaringen die zo wijdverspreid zijn dat nieuwe spelers servers deactiveerden toen de game vorige week voor het eerst gratis werd aangeboden.

Battlefront 2Zijn campagne is niet perfect, maar het is veel beter dan het zou moeten zijn. Het bevat een geweldige prestatie van Janina Gavankar als Iden Versio, een keizerlijke officier wiens missie het is om de rebellie te vinden en te vernietigen. Met andere woorden, je bent een van de slechteriken, en dit plaatst je in de ongemakkelijke positie dat je gruwelijke dingen moet doen in naam van je plicht.

Hier is hoe Dave Tach het uitdrukte In de originele recensie van Polygon: “Versio’s interne strijd wordt steeds heviger naarmate het verhaal zich verspreidt. Het begon met het type personage dat zich kon aansluiten bij de pro-Empire-argumenten over handhaving van de orde en het in vrede houden van de melkweg en die keizer Palpatine in de films probeert te verkopen. Maar weinig mensen kunnen hun moraal opsplitsen als ze met een daad worden geconfronteerd. Of zie dingen die duidelijk fout zijn … het is hier, na de eerste paar taken, dit Battlefront 2Het verhaal van haar thuisland en het karakter van Versio krijgen de nodige diepgang. “

Het is die reis die het verhaal zo leuk maakt, ook al zijn er enkele uitdagende momenten.

En Tach vervolgde: “Er zijn meer verhalende perversies en verheven personages, die ik hier niet zal bederven omdat ze kattenkruid zijn voor Star Wars-fans, maar het volstaat om te zeggen dat de campagne niet zo eenvoudig is als het eerst verscheen.” Het verhaalperspectief verschuift soms weg van de Versio-versie, die geeft Battlefront 2 Een kans om het centrale conflict vanuit verschillende perspectieven te verkennen. De keerzijde is dat het als verhaal vaak interessanter is dan belangrijk om te spelen. “

Nu de economie is verwijderd en er meer inhoud is toegevoegd aan de multiplayercomponent, Battlefront 2De verschillende Star Wars-modi zijn meer een buffet met geweldige Star Wars-momenten dan welk soort samenhangend geheel dan ook, maar dat is op dit moment een deel van de charme.

Het zien van al deze personages, uit vele tijdperken en films, werken allemaal samen of vechten met elkaar in zoveel veldslagen, modi en opties, het voelt meer als het spelen van mijn Star Wars-spellen in een ambachtelijke sandbox dan het spelen van een traditioneel videogame. Niets is perfect in balans, maar dat is verre van het doel; Alles ziet, voelt en klinkt zo perfect in Star Wars dat de vreemde mix van personages en gameplay alles de leuke en avontuurlijke kwaliteit geeft die in de nieuwste films vaak ontbrak.

Dit is het perfecte moment om erin te springen als het de laatste keer was dat je erover nadacht Battlefront 2 Het was tijdens een verhitte discussie online over in-game economieën. Wat er vandaag de dag bestaat, is een enorme stapel bezienswaardigheden, geluiden, omgevingen, voertuigen, personages, referenties en zelfs plotwendingen, allemaal als een viering van alles wat Star Wars te bieden heeft.

Het is nu ook gratis, dus je hebt niets te verliezen, behalve een beetje tijd. als De Mandalorian Bewijsende fans zijn in de stemming voor de lichtere, minder serieuze Star Wars-ervaringen, de feestversie van Battlefront 2 Het is de perfecte manier om deze stemming vast te houden.

READ  Zelfs landen die het coronavirus onder controle hebben, worstelen nu. Dat is diep in verband met voor de rest van de wereld
Written By
More from Aubrey Mason

Details voor pre-order en 25th Anniversary Edition – PlayStation.Blog

Na de release van de Gran Turismo 7-trailer van PlayStation Showcase vorige...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *