De vriendschap met Azeroth eindigde en nu is Final Fantasy XIV mijn beste vriend

My Bard / Black Mage is helemaal opgewonden om net als ik over Final Fantasy XIV te praten.

My Bard / Black Mage is helemaal opgewonden om erover te praten Final Fantasy XIV zoals ik ben.
Een screenshotSquare Enix

Kotaku Game DiaryKotaku Game DiaryLaatste gedachten van een Kotaku-medewerker over een spel dat we spelen.

Ik heb het gedaan. Ik ben eindelijk mijn reis begonnen met Final Fantasy XIVNa zes jaar van mislukte pogingen, heb ik het doorstaan Het installatieproces is nog steeds vreemd onvriendelijk En nu ben ik vrij rondzwervend door de wereld van Eorzea.

Dit was een lange tijd om te komen. Dit is mijn flagrante omissie Final Fantasy Een record brengt me ertoe “alles Een speler Final Fantasy“Telkens wanneer ik in het algemeen over de serie wilde schrijven (dat was Veel Momenteel Dankzij FF15​ Er is best veel De mensen die ik vertrouw Die tegen me zei: “Ash, je zult dit spel geweldig vinden.”

heilig. Shit. Vind je dit spelletje leuk

Ik heb 13 jaar lang sporadisch MMO’s gespeeld, en het meeste daarvan heb ik aan hen besteed World of Warcraft​ Ik heb me overgegeven aan games zoals Destiny 2En de TerraEn de Stad van helden En meer dan dat, een lange reeks leuke maar verder onopvallende ervaringen achterlatend die niet doorgaan. Deze spellen kunnen mijn aandacht gewoon niet trekken Prachtig ze heeft.

Prachtig Het was mijn eerste echte liefde voor online games. Het is mijn wintermaatje, het spel dat ik gebruik om me door de koudste maanden van het jaar te loodsen. Maar zoals Elsa misschien zegt, is het tijd om het los te laten.

Niet gedefinieerd

Zoals iedereen die geobsedeerd is door goede geschiedenis, noemde ik chocobo Bucephalus naar de vertrouwde merrie van Alexander de Grote.
Een screenshotSquare Enix

Afkomstig uit een bestand Prachtig Speler speelt FF14 Voor het eerst was het alsof ik mijn bril na lange tijd schoonmaakte – ja, ik had hem eerder kunnen zien, maar ik had geen idee hoeveel ik had gemist.

Ik haat het om de inhoud opnieuw te lezen. Meestal geef ik het spel volledig voordat ik het opnieuw moet starten. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom ik mijn eerste persoon werd Prachtig Hij is de enige. Ik weet dat Blizzard de nivelleringservaring een paar keer heeft verholpen, maar het idee om opnieuw te beginnen op niveau 1 voor een alternatief is zo onaantrekkelijk dat ik tevreden was met het naast elkaar bestaan ​​van de goochelaar die ik sinds de eerste dag had.

In Final Fantasy veertiende Ik ben elk plaatsvervangend personage, alles zit in mij. Met een klik op de knop dans ik tussen mijn dichter en mijn zwarte zegen​ Door de missie van het hoofdverhaal te doorlopen, kon ik het niveau van mijn twee klassen gelijkmatig, soepel en tegelijkertijd verhogen. Al mijn middelen en materialen worden gedeeld, zonder dat ik constant contant geld of uitrusting via de post hoef te sturen, omdat er wijzigingen in moeten worden aangebracht Prachtig​ Het verandert het leven.

Mijn karakter is bij Black Mage en Bard-banen.  Om de een of andere reden heb ik een onwankelbare voorkeur voor de DPS-klassen die varieerden.

Mijn karakter is bij Black Mage en Bard-banen. Om de een of andere reden heb ik een onwankelbare voorkeur voor de DPS-klassen die varieerden.
Een screenshotSquare Enix / Kotaku

Afkomstig van een semester in PrachtigEn de FF14 Hij lijkt niet het vermogen te hebben om uw klaslokaal aan uw wensen aan te passen. Bij PrachtigAfhankelijk van de major die je kiest in je klas en de talenten die je kiest binnen de talentenboom voor die major, zijn er geen twee hetzelfde. Hoewel ik net vacatures opende FF14, Ik voel het gevoel niet PrachtigHet aanpassingsniveau hangt af van mijn karakter. Dankzij deze one-size-fits-all aanpak, zal mijn Black Mage dezelfde Fire IV en Blizzard III casten als elk ander spel.

Hoewel dit een klein probleem is, compenseert de nieuwigheid van alle klassen om uit te kiezen elke teleurstelling. Ik kon wapenklemmen, boeken of wat dan ook gebruiken dat over de hand van een astronoom zweefde. Ik kan mijn vijanden dansen of zingen, of ik kan ze gewoon door mijn chocobo laten schoppen in het hiernamaals. Zelfs de relatieve helderheid van Black Mage is een genot om te spelen. Ik hou echt van hoe snel ik moet schakelen tussen mijn aanvankelijke spreuken, waarbij ik de verhoogde schade-output van mijn vuurspreuken verzoend in ruil voor een mana die mijn sneeuw terugkrijgt. Het is veel ingewikkelder en complexer dan het werk van mijn heks om ervoor te zorgen dat ik mijn diensten bijwerkt die ik na verloop van tijd beschadig voordat de tijd voorbij is.

Ik wil wat ze hebben.

Ik wil wat ze hebben.
Een screenshotSquare Enix

Maar meer dan enig gemak met alternatieve compromissen of de nieuwigheid van de seizoenen en speelstijlen, FF14Een verhaal dat me de rest van mijn normale leven stevig in Eorzea zal verankeren. ik hou van PrachtigVerhaal en personages. Ik denk dat ze Dirty Thrall hebben gedaan, en ik had het genoegen Anduin Wrynn te zien opgroeien als een peuter die zich verstopte en zich verstopte toen de problemen begonnen, en zijn land leidde met efficiëntie en mededogen.

Maar in Prachtig, Ik heb altijd het gevoel gehad dat je het verhaal hielp, maar geen direct effect had. Je bent er om de kracht van je armen te lenen aan de krachten die er zijn, maar de echte strijd speelt zich boven je hoofd. In de Slag bij Azeroth Uitgevouwen kun je Anduin en Greymane (tenminste aan de coalitiekant, sorry Hordie-broeders) taggen in hun Sylvanas-tracker. Ja, u bent erbij betrokken, maar de belangrijkste deelnemers zijn mensen die meer werken dan u betaalt. Je bent net een vreemd derde wiel.

Bij FF14En de je bent Is het verhaal. Wanneer de Bad Big LaBria voor het eerst verschijnt, praat hij niet met Thankred of Weichtula. Hij spreekt u rechtstreeks aan.

FF14Het verhaal gaat erom dat je je speciaal voelt, je bent tenslotte een van de filmische scènes. realiseerde Prachtig En de FF14 De verhalen kunnen voor verschillende dingen zijn, maar ik hou ervan FF14Het niveau van maatwerk. Jij speelt Prachtig Om het verhaal van iemand anders te horen, zoals Thrall, Sylvanas of Illidan. Bij FF14Je speelt alleen. Ik heb nog niet veel in het verhaal verdiept, maar er is mij verteld dat het zo goed is geworden dat ik waarschijnlijk ga huilen. Ik kan niet wachten, maar in de tussentijd ben ik tevreden om uren in de kit door te brengen en de ogen van het hart te maken in Raubahn.

Dit kan natuurlijk allemaal tijdelijk zijn, mijn enthousiasme komt voort uit niets anders dan FF14nieuwigheid. Maar ik heb afgezegd Prachtig Meld u onmiddellijk na het leren aan FF14 Het zou me in staat stellen mijn lang gekoesterde droom na te streven om Triple-A-kampioen te worden, dus het is veilig om te zeggen dat ik voorlopig niet meer naar Azeroth zal terugkeren.

READ  Onwaarschijnlijk PGA Tour pro gelijk voor voorsprong op Rocket Mortgage Classic
More from Madison Garrett
Downloaden naar pc, minimale en aanbevolen systeemvereisten
De avonturengame Red Dead Redemption 2 werd in 2018 gelanceerd als een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *