De Warriors cruisen om Game 3 tegen de Kings te winnen zonder Draymond Green

De Warriors cruisen om Game 3 tegen de Kings te winnen zonder Draymond Green

De Golden State Warriors zijn nog niet klaar.

Met Draymond Green geschorst en terug aan de muur in hun eerste ronde serie tegen de Sacramento Kings, bereikten de Warriors een overwinning van 114-97 in Game 3 om een ​​0-3 hole te vermijden. Nu ze met 2-1 achter staan, spelen ze een cruciale Game 4 op zondag (15:30 uur ET, ABC) in San Francisco.

Het was een draadoverwinning voor Golden State, die laat in het tweede kwartaal nooit een dubbelcijferige voorsprong achterhield. De Kings schoven daarna nooit minder dan 7 punten op.

De controversiële opmerking van Green vanwege Dos Domantas Sabonis doemde op bij het ingaan van de wedstrijd, aangezien de titelverdediger dit seizoen hun verdedigende leider verloor tegen de leider van de NBA in aanvallende efficiëntie. Na respectievelijk 126 en 114 punten toe te staan ​​in Games 1 en 2, hield de Warriors-verdediging de Kings op 38% (23,9% van diepte) met 15 omzetten.

“Gisteren hadden we in de praktijk echt veel energie om te begrijpen wat de missie was, om te begrijpen dat we niets konden veranderen aan een beslissing waarvan we wisten dat die verkeerd was”, aldus Warriors-ster Stephen Curry. zei hij na de wedstrijd in “Inside the NBA”.. “Maar als we vanavond kunnen winnen, verandert dat het momentum van de serie. Het geeft ons een kans om het over basketbal te maken. … Als zondag terugkomt, moeten we daarvan profiteren en proberen te winnen en zelfs ga omhoog in de serie. We hebben gedaan wat we moesten doen.’

‘Ze zeggen dat Draymond een verleden heeft. Wij ook.’

Krijgers maken aanpassingen in Game 3

De Warriors startten Jordan Paul in plaats van Green, maar de spelers die moesten opstappen waren Musa Moody en Jonathan Cuminga. Beiden zagen het aantal minuten toenemen in de afwezigheid van Green en afslanken, waarbij ze 19 punten verzamelden op 7-van-14 schieten met 5 rebounds.

READ  De playoff-beugel is vastgesteld met 8 teams

Het was niet verwonderlijk dat Curry de aanval leidde en eindigde met 36 punten op 12-van-25 (6-van-12 van diep), terwijl Kevon Looney zijn waarde liet zien met 20 rebounds en 9 assists.

Dit was de gelegenheid van de koningen om de krijgers naar de rand van de afgrond te duwen. Na een bijna perfecte start van de serie in Sacramento, staat het team nu voor het vooruitzicht van een Game 4 met Green die speelt in het bruisende Chase-centrum. Ze hebben nog steeds het thuisvoordeel, wat geen geringe prestatie is gezien de bizarre divisies van de Warriors op de thuisweg, maar kansen zoals donderdag zijn van het soort dat je niet wilt verkwisten als je probeert op te klimmen in de NBA-elite.

Ze kunnen alleen maar hopen dat ze er geen spijt van krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *