ITORAH is nu beschikbaar voor PS4, Xbox One en Switch

Uitgever Assemble Entertainment en ontwikkelaar Grimbart Tales hebben een 2D-actieplatformgame uitgebracht Etora Digitaal voor PlayStation 4, Xbox One en Switch. Normaal kost het $ 19,99, maar het is momenteel beschikbaar met een lanceringskorting van $ 15,99.

Etora Het werd voor het eerst gelanceerd voor pc via stoom Op 21 maart 2022.

Hier is een overzicht van de game, via Assemble Entertainment:

op

Je bent de enige mens die nog over is in een wereld vol maskers.

Leid Itora door een fantastische wereld die wordt bewoond door vreemde vermomde wezens.

De mensheid is verdwenen en het lijkt erop dat Etora de laatste in zijn soort is! Om haar verleden te ontdekken, moet ze haar bijl oppakken en zich een weg banen door weelderige bossen, gevaarlijke tempels, stormachtige kliffen en meer met de hand getekende biomen.

Hun onschuldige zoektocht naar kennis verandert al snel in een missie om deze vreemde nieuwe wereld te redden van de grootste dreiging: een mysterieuze plaag die alles dreigt te verteren.

Functies

  • Handgemaakte kwaliteit – Verken een prachtig gerealiseerde wereld geïnspireerd door de landschappen van Zuid- en Midden-Amerika, elk prachtig met de hand getekend door het ontwikkelingsteam om leven te blazen in de Nahucan-wereld.
  • vloeiende controles – Geniet van een verbazingwekkend aantal animaties die Itorah tot leven brengen en haar ongelooflijke scala aan vaardigheden in de handen van spelers.
  • Goed stijlplatform – Als ze niet aan het hacken is en zich een weg baant door het landschap, zal Itorah haar spring- en ontwijkvaardigheden zo scherp als haar bijl moeten houden terwijl ze geleidelijk moeilijkere puzzels en platformuitdagingen overwint.
  • Bossfights-uitdaging – Neem het op tegen de vraatzuchtige dieren van Nahucan en imposante baasgevechten
  • Ontrafel het mysterie – Is Itora de enige mens die nog over is, en zo ja, wat is er met de anderen gebeurd? Ontdek het mysterie met tal van spannende wendingen terwijl de onverschrokken krijger zich een weg baant door weelderige bossen, oude tempels en meer op haar zoektocht om de Nahucan te redden!
  • Maak onderweg vrienden – Zoals het oude gezegde luidt: “De echte schat zijn de vrienden die we onderweg maken.” Ontmoet een groot aantal vreemde en eigenzinnige personages die Itorah al dan niet helpen bij haar zoektocht.
  • Boeiend audiodesignEtoraDe liefdevol vervaardigde, dynamische soundtrack nodigt je uit om jezelf te verliezen in de schoonheid van Nahucan.
READ  Whisper Trip Chips en Dice op Xbox One en Series X | S.
Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *