“De weg is niet gemakkelijk geweest”

Halo oneindig heeft een behoorlijk moeilijke tijd gehad in de ontwikkeling. Het kookt op dit moment niet alleen langer dan normaal, maar het is ook meerdere creatieve en ontwikkelingsleiders kwijtgeraakt en het oorspronkelijke release-venster gemist, waardoor de Xbox Series X en Xbox Series S bij de lancering nul grote exclusiviteit hebben. Dit alles werd nog versterkt door een gebrek aan communicatie van 343 Industries en Xbox, die de game pas eerder dit jaar eindelijk onthulden, alleen om er een vertraging en meer stilte op te volgen.

Op Twitter, de communitydirecteur van 343 Industries, Brian Jarrard, reageerde op fans die boos waren op de studio en de voortgang van de game, waarbij ze opmerkten dat het een moeizaam proces was en dat het team begrijpt waarom fans gefrustreerd zijn.

“Als fervent fan van vele eigendommen (games, films, tv, muziek) begrijp en waardeer ik 100% de passie van de Halo gemeenschap heeft, “zei Jarrard. Ik begrijp ook de frustratie als dingen niet gaan zoals je wilt of het voelt alsof je op de een of andere manier onrecht wordt aangedaan of niet wordt gehoord. Ik wil eerst even erkennen hoe gelukkig we zijn met zo’n erfenis en zo’n langdurige gemeenschap die zo veel geeft. Het is niet gemakkelijk, maar ik heb liever dat mensen om me geven – en zelfs boos zijn – dan dat het niks kan schelen. Dank je. ‘

Jarrard vervolgde en merkte op dat het team 2020 achter zich wil laten. En terwijl ze dit doen, vraagt ​​Jarrard fans om geduld met hen en het spel te hebben.

READ  Rocket League kondigt onverwachte nieuwe functie aan

“De Oneindig de weg was niet gemakkelijk. Vooral dit jaar was ongelooflijk uitdagend. We hebben honderden ontwikkelaars die echt alleen het beste willen maken Halo spel dat ze mogelijk kunnen. Het doet ons allemaal pijn als de gemeenschap pijn heeft. Geen enkele update zal iedereen tevreden stellen. We willen de hoek omslaan als 2020 ten einde loopt en de uitdagingen van dit jaar achter ons laten en vooruitkijken naar 2021. We zijn vastbesloten om je mee te nemen op deze reis, we vragen alleen wat geduld en begrip. “

Onlangs zei 343 Industries dat er voor het einde van het jaar een update over de game zou worden uitgebracht. De taal van Jarrard hier suggereert echter dat fans mogelijk tot 2021 moeten wachten op deze update.

Halo oneindig is in ontwikkeling voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One en pc. Op het moment van publicatie is er geen bericht over een releasedatum.

Written By
More from Vanessa Hale

Call of Duty Mobile seizoen 10 met toevoeging van Modern Warfare Gunfight Map

GameRant – Privacybeleid We respecteren uw privacy en we doen er alles...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *