Twitter Shelves Threaded Antwoorden en Prototype-app

Illustratie voor het artikel met de titel Twitter Shelves Threaded Replies And Beta App

Foto: Denis Charlet (Getty-afbeeldingen)

Twitter schort zijn functie voor antwoorden met threads voorlopig opzij als reactie op negatieve gebruikersfeedback over het ontwerp, kondigde het bedrijf aan op donderdag.

“We vroegen het en u liet ons weten dat deze antwoordlay-out het niet was, omdat het moeilijker was om te lezen en deel te nemen aan gesprekken”, zei Twitter in een draad aankondiging van de wijziging.

De prototype-app Twttr, de proeftuin voor het experimenteren met nieuwe ontwerpen, zoals antwoorden met discussielijnen, wordt ook donker terwijl het workshops ‘nieuwe gespreksfuncties’ geeft. Iedereen die de app momenteel gebruikt, verliest de toegang en moet overschakelen naar de belangrijkste Twitter-app, waarschuwde hij.

Twitter begon te rollen uit threaded antwoorden terug in mei op iOS en internet naar helpen bij het maken van gesprekken gemakkelijker om mee te doen als gebruikers zouden niet langer door een puinhoop van vertakkende antwoorden hoeven te navigeren, zelfs Twitter-CEO Jack Dorsey heeft geworsteld. Dit nieuwe systeem bleek echter niet veel beter te zijn, aangezien Twitter zei dat gebruikers het nog steeds moeilijk vonden om mee te praten in gesprekken, deels omdat het ontwerp van de functie niet genoeg context over met wie ze spraken.

Vooruit gaan, Zei Twitter het werkt om deze feedback aan te pakken door toe te voegen meer context voor de lay-out voor antwoorden en het verbreden van het platform bereik van gesprek instellingen om gebruikers meer controle te geven. Twitter zei niet wanneer gebruikers iets van het nieuwe ontwerp kunnen verwachten ondernemingen weerspiegeld op hun tijdlijnen en reageerde niet onmiddellijk op het verzoek van Gizmodo voor commentaar op de kwestie. In de draad van donderdag, Twitter beloofd dat er zou zijn “Binnenkort meer.”

“Bij het bouwen van nieuwe functies, vooral de functies die essentieel zijn voor de Twitter-ervaring, proberen we vaak nieuwe dingen”, tweette het bedrijf. ‘Sommige worden verzonden en andere niet. Tijdens het testen in het openbaar, helpt uw ​​feedback ons ​​te begrijpen wat wel en niet werkt. “

Een belangrijke vraag echter: Zullen Twitter zorgt voor verdeeldheid nieuw Instagramverhalen-achtig voorzien zijn van dezelfde “terug naar de tekentafel” -behandeling binnen een paar maanden krijgen? Om een ​​vriend vragen.

READ  Fleur uw pandemische leven op met de nieuwe AR-dieren van Google
Written By
More from Lesley Curry

Windows 10 lente 2021-update: alles wat u moet weten

Avishek Das / SOPA Images / LightRocket / Getty Images Microsoft heeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *