De Weirdo planetaire verkopers van Destiny 2 krijgen eindelijk hun recht

Illustratie bij het artikel met de titel iDestiny 2 / i's Weirdo Planetary Vendors krijgen eindelijk wat ze verdienen

Screenshot: Bungie

Een borstelige onderzoeker die een enkele reis maakt naar een oude buitenaardse grot. Een norse krijger die nog een laatste keer tegen alle verwachtingen in staat. Een fanatieke cutlist die naar de afgrond kijkt terwijl hij vastzit in een tijdlabyrint. Een briljante ingenieur die de laatste, meest geavanceerde kunstmatige intelligentie van de aarde wil redden van cyberdood. De verbindende rode draad? Enkele van Destiny 2De langst bestaande bijpersonages krijgen de uitzending die ze verdienen in de nieuwste lore-dump van het spel.

Illustratie bij het artikel met de titel iDestiny 2 / i's Weirdo Planetary Vendors krijgen eindelijk wat ze verdienen

Beeld:

(Waarschuwing: stop nu met lezen als je het nog niet hebt gedaan Destiny 2‘s Exodus-zoektocht en wil je de overlevering zelf ontdekken).

In Season of Arrivals hebben spelers de afgelopen weken een missie gehad om de planetaire zones te helpen verdedigen die worden aangevallen door een binnenvallend leger van mysterieuze zwarte piramides. Na de update van deze week, that-quest schakelde over van voorbereiding naar retraite, omdat spelers de taak kregen om elk van de zones te helpen evacueren door missies voor hun residente verkopers te voltooien. Voor hun problemen ontvingen spelers een zijarm van een jaar, Traveler’s Chosen, nieuw leven ingeblazen als een nieuwe exoot met een aantal behoorlijk goede voordelen. De echte beloning was echter het zien van de verhalen van Asher Mir, Commander Sloane, Ana Bray en Brother Vance uitgebreid in een van Destiny 2‘s meest bevredigende overleveringsboeken tot nu toe: Dwang en uitgaand verkeer.

ongedefinieerd

Screenshot: Bungie

Het 12-entry-boek loopt vol sinds spelers voor het eerst aan de Exodus-missiereeks van dit seizoen begonnen, maar de activiteiten van deze week brachten het tot een tragedie-getint en mysterieus einde. Ondanks dat spelers eindeloos de vloer dweilen met de buitenaardse hordes die de thuisbasis van elk personage omringen, worden ze eindelijk overspoeld als Bungie bereidt zich voor om hun respectievelijke planeten te “springen”. Het is triest om te zien, maar het zorgde er uiteindelijk ook voor dat ik om personages geef die ik het grootste deel van de afgelopen drie jaar heb genegeerd tussen het vergaren van premies en het voltooien van questcheckpoints.

Het overleveringsboek is geweldig geweest om te helpen bij het opbouwen van de stemming en sfeer rond de onheilspellende veranderingen die door een anders zeer verhalend seizoen gaan, en ook om de identiteit van elk van de personages uit te bouwen in hoe ze reageren op de invasie. Op IO probeert de knorrige heksenmeester Asher een van de piramides neer te halen en verwondert zich met morbide vrolijkheid wanneer deze onaangetast blijft. Op Titan sluit Sloane zich ondertussen op in haar kantoor, starend naar de methaanzeeën om in stilte na te denken over de toekomst van het zonnestelsel. Dread heeft een manier om zelfs de meest gewone details een gewichtige betekenis te geven, en met behulp van uitstekend schrijven Destiny 2‘s karakters kanaliseren het goed.

Duress and Egress vertelt over een ontmoeting tussen Asher en Eris waarin de twee drankjes delen. ‘Ik moet weten dat er voor alles wordt gezorgd’, zegt hij tegen haar. Ze antwoordt: “Naar mijn beste kunnen.” Zavala en Ana delen een soortgelijk moment van tederheid dat filosofisch wordt. Terwijl Ana treurt om het schijnbare verlies van de warmind Rasputin, probeert Zavala de zilveren voering te vinden. “Ikora vertelde me toen dat een bewegend object in beweging blijft”, vertelt hij haar. “Ik heb de zin altijd bewonderd, maar ik moet toegeven dat het moeilijk kan zijn om eraan vast te houden.” Zavala vervolgt: “We vinden de voet aan de grond die we kunnen en zetten de beste stap gezien de grond die we voor ons hebben.” Momenten zoals deze, hoewel ze buiten het scherm zijn, helpen bij het maken Destiny 2‘s wereld de moeite waard om urenlang in te zwoegen.

ongedefinieerd

Screenshot: Bungie

IO, Tita, Mercury, Mars en andere locaties zouden deze maand oorspronkelijk verdwijnen, maar Voorbij lichtDe uitbreiding van het spel heeft hun vertrek uitgesteld tot 10 november. Maar niet hun belangrijkste bewoners, althans in de overlevering van het spel. Terwijl de planetaire verkopers zullen blijven voor de duur van het seizoen, heeft Duress and Egress hun lot al bezegeld.

Het overleveringsboek vertelt over Asher die diep in de Pyramidion is gegaan, spelers zijn door ontelbare aanvalsmissies gegaan om de Vex-architectuur te saboteren en te laten instorten voordat de zwarte piramides zijn geheimen kunnen onthullen. Sloan trekt ondertussen een mech-pak uit de Gouden Eeuw en maakt haar laatste stand in de storm die op Titan woedt sinds de piramides arriveerden: ‘Ze lachte toen, en het pak interpreteerde het als een strijdkreet en versterkte het; uitgezonden. Het geluid echode van de afgedankte zeecontainers op de regenachtige landingsplatforms, weerkaatste door Siren’s Watch en omhoog richting de Piramide. “

In Ana’s inzending bereidt ze zich voor om Mars te verlaten met de overblijfselen van Rasputin, waarvan wordt aangenomen dat ze in het chassis van een exo zijn verwerkt, Destiny 2‘s ras van bewuste, humanoïde robots. Ten slotte, op Mercurius, dwaalt broeder Vance, verteerd door de behoefte om de toekomst door profetie te begrijpen en te voorspellen, het oneindige woud in. Hij is geen voogd, geen vechter, maar een mens die op zoek is naar antwoorden.

ongedefinieerd

Screenshot: Bungie

In plaats daarvan vindt hij een versie van zichzelf uit een andere realiteit:

En het origineel, de ware Vance, voelde zijn oneindige parallellen uit hem losbarsten. Hij voelde dat ze hem overeind hielden toen ze passeerden. Dank je wel, zei hij woordeloos, niet in staat om van vreugde te ademen, en voelde honderdduizend aanrakingen van geruststelling. Hij ontdekte dat hij huilde.

Vance begint met zichzelf te worstelen en het is onduidelijk wat de uiteindelijke uitkomst is, net zoals het onduidelijk blijft welke nieuwe vorm Destiny 2 zal nemen aangezien grote delen van het spel gewelfd zijn en stukken van het origineel Lotsbestemming zijn er nieuw in gefietst. Wat ik wel weet, is dat het de eerste keer is dat ik me zorgen maak over wat er met de cryptische Osiris-fanboy gebeurt.

Vorig seizoen eindigde met een grote explosie in de lucht dat elke speler tegelijkertijd in-game kon zien. Het was verbluffend, maar kort en uiteindelijk anticlimax. Seizoen van aankomst heeft niets zo flitsend gehad, maar Duress and Egress heeft al een veel grotere impact op zijn wereld achtergelaten en ik ben enthousiast geworden om te zien wat de game is volgende hoofdstuk brengt.

READ  Elke keer dat een gat wordt gedicht, vinden valsspelers van Call of Duty: Warzone een nieuwe manier om onder de kaart te wormen
More from Madison Garrett

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings) update – week 44

In de laatste week van oktober zijn voor verschillende apparaten beveiligingspatches uitgebracht....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *