De 7 beste schaak- en damspellen voor Android

Als je een passie hebt voor schaken en dammen, bekijk dan eens deze spellen die beschikbaar zijn op Android.

Mobiele games zijn een groeiende markt en tegenwoordig zijn er verschillende soorten. Inmiddels is er ook plaats voor enkele klassiekers, zoals schaak- en damspellen die u kunt downloaden en waarvan u kunt genieten op uw Android-apparaat.

In de lijst vind je er nog een paar gratis schaakspel in het Spaans, zelfs dames ook. Het zijn twee klassieke bordspellen, zelfs een ervan (schaken) wordt als een wereldsport beschouwd.

De beste gratis schaak- en damspellen voor Android.

Als je een liefhebber bent van deze spellen, aarzel dan niet om een ​​kijkje te nemen de 7 beste schaak- en damspellen die je op je Android kunt downloaden. Er moet ook worden opgemerkt dat sommige van deze spellen ook kunnen worden gedownload op apparaten met iOS-besturingssysteem. Hieronder vindt u de volledige lijst met de schaak- en damspellen die u op uw mobiel moet proberen.

Schaak

Schaken, een van de meest populaire gratis schaakspellen voor Android.

Schaak is een van de meest populaire gratis schaakspellen voor Android. Het valt op door een realistisch 3D-ontwerp waarmee je kunt genieten van spellen van dit strategische bordspel, 10 spelniveaus die zich aanpassen aan alle gebruikers, tips, statistieken, 6 verschillende borden en stukken, en een modus voor twee spelers, naast andere details.

Schaak

Hij Schaak is een van de oudste strategiespellen ter wereld waarin twee spelers strategieën, tactieken en visueel geheugen moeten ontwikkelen om de spellen te winnen. Met deze titel, die ook opvalt door het hebben 10 moeilijkheidsgraden en zeven verschillende thema’s, je kunt van deze spellen genieten, ongeacht het ervaringsniveau dat je hebt in deze prachtige sport.

READ  De grootste geregistreerde downloaddag vond vorige week plaats, zegt Virgin Media, terwijl het de impact van de sluiting en de Call of Duty-update beschrijft.

Schaken (schaakvrij)

Chess (Chess Free), een andere titel die je moet proberen als je een passie hebt voor deze sport.

Schaken (schaakvrij) is een van de beste gratis schaakspellen voor Android en een van de best beoordeelde. Onder zijn kenmerken valt het op door te hebben 12 spelniveaus -die variëren van beginner tot expert-, casual en pro-modi en voor het aanbieden van een schaakleraar, een optie die de stukken laat zien die worden aanbevolen om in elk spel te worden verplaatst, naast andere functies.

Schaken spelen en leren

Schaak spelen en leren heeft meer dan 38 miljoen spelers over de hele wereld. Een titel die biedt gratis schaakspellen op een onbeperkte manier om uw vaardigheden te verbeteren. Daarnaast heeft het ook meer dan 50.000 tactische puzzels, interactieve lessen, video’s en een krachtige computer waarmee je kunt spelen.

Dames

Dames is een gratis spel voor Android in het Spaans waarmee u rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon van dit populaire bordspel kunt genieten. Een titel waarmee je kunt genieten van games tegen een computer (wat de uitdaging vergroot) of tegen andere echte mensen in een Offline-modus voor 2 spelers.

Dammen

Dammen-spel, een andere optie om van dit bordspel te genieten vanaf je Android.

Dammen is een gratis damspel voor Android waarin gebruikers kunnen genieten van maximaal 5 moeilijkheidsgraden, een modus voor 1 of 2 spelers, 5 verschillende regels en aangepaste regels. Een spel dat ook 8 bordontwerpen biedt en waarmee je thuis kunt spelen met of zonder internetverbinding.

Gratis damspel

Gratis damspel is een interessante dammen-modus voor Android.

READ  De volgende fase van GameClub is het brengen van pc-games naar mobiel - TouchArcade

Gratis damspel is een damspel dat u gratis kunt installeren en downloaden op uw Android-smartphone waarmee u overal vanaf uw mobiele apparaat van dit bordspel kunt genieten. Als je een liefhebber bent van dat bordspel, aarzel dan niet om deze titel eens te proberen een geavanceerde kunstmatige intelligentie-tegenstander, een intuïtieve interface die onder andere tips biedt om games te winnen.

Als je al het nieuws over Android wilt weten, moet je naar onze podcast luisteren. Nieuwe aflevering van Connecting op Ivoox en Spotify!

Volg Explica.co

Written By
More from Vanessa Hale

Dit zijn de beste Xbox-games die volgende week worden gelanceerd

Elke week worden er een aantal games gelanceerd Xbox-serie X, Xbox Series...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *