De wekelijkse update van Red Dead Online verhoogt de beloningen voor het spelen van Naturalist

Het is een geweldige week om je in Red Dead Online te storten als je snel geld wilt verdienen terwijl je de rol van Naturalist op je neemt of het nog niet hebt geprobeerd. De Western-game krijgt elke dinsdag een wekelijkse update om spelers wat variatie in hun wekelijkse routines te bieden. Sommige weken zijn beter dan andere, maar deze week belooft goed te worden als je op zoek bent naar iets ontspannends.

De rol van natuuronderzoekers is om dieren te beschermen door ze te kalmeren en monsters te nemen. De meeste mensen hebben de neiging ze te doden en hun vacht naar Gus MacMillan te brengen voor een nieuw jasje, dus beschouw dit als een stimulans om je manieren te veranderen. Deze week krijg je dubbel zoveel geld en XP om de dieren te drogeren en hun exemplaren aan Harriet te verkopen. Als je een mythisch dier uitprobeert, levert het 100 kalmerende schoten en vijf heroplevingsapparaten voor dieren op die je kunt gebruiken om je doelen te kalmeren en te verjongen.

Als je deze week incheckt, kun je ook een verzorgingspakket krijgen dat drie krachtig grasaas, drie krachtig roofdieraas en drie speciaal meeraas bevat. Je zult ook zien dat de Naturalist-sampleset de komende week met vijf goudstaven is verminderd.

Als je de update van deze week wilt zien, kun je de Rockstar Games-post erin lezen Nieuws‚Äč

Als je op zoek bent naar meer open wereld games, dan weet je waar je moet klikken.

Written By
More from Max Mcgee

De Epic Games Store voegt op 15 april drie gratis games toe

De Epic Games Store zou genereus moeten aanvoelen, omdat het verschuift van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *