E3 2021-plannen aangekondigd: Xbox en Nintendo betrokken, er is geen teken van Sony

De Electronic Software Association heeft plannen aangekondigd voor de eerste digitale E3-release, die Nintendo en Xbox zal omvatten, maar momenteel niet Sony, vanaf 12-15 juni is bevestigd dat E3 2021 optredens van Nintendo, Xbox en Capcom zal bevatten. , Konami, Ubisoft en Take-Two Interactive en Warner Bros. Games en Koch Media.

Sony valt niet op in deze lijst en we hebben contact opgenomen met het bedrijf voor commentaar. Andere grote vermiste bedrijven zijn onder meer EA (dat onlangs de voorkeur gaf aan het hosten van EA Play-evenementen tijdens E3-timing), Square Enix, Sega, Bandai Namco, Tencent, 505 en Activision Blizzard.

De European Space Agency legt uit dat de lijst met partners verwijst naar “vroege toezeggingen”, zodat andere uitgevers en ontwikkelaars op een later tijdstip kunnen toetreden. Voordat Sony het pandemie-gerelateerde bod annuleerde, bevestigde het echter dat het geen plannen had om E3 2020 bij te wonen.Na de aankondiging van de terugkeer van de show als een digitaal evenement, belooft de E3-website “live persconferenties en een vierdaagse video-uitzending” en zegt dat de show een “opnieuw ontworpen en zeer interactieve digitale ervaring” zal zijn.

Concrete details over de show blijven zwak op de grond, maar ESA-president Stanley Pierre Lewis gebruikte een persbericht om te zeggen: “We ontwikkelen de E3 dit jaar tot een meer inclusief evenement, maar we zullen nog steeds proberen het publiek te enthousiasmeren door de vele interne kansen die dit evenement een focus maken. Een onmisbaar hoogtepunt voor videogames. “

Wat we zeker weten, is dat het evenement volledig gratis zal zijn. Na eerdere berichten dat delen van E3 2021 achter het onbetaalde abonnementsverbod zouden kunnen worden geplaatst, vertelde de European Space Agency aan IGN dat “de E3 Digital Show 2021 een gratis evenement is voor alle aanwezigen”.

READ  MediaMarkt waarschuwt ook voor 'niet optimale' Cyberpunk 2077 | NU

Joe Scribbles is de Executive News Editor van IGN. Volg hem Twitter​ Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Written By
More from Aubrey Mason

Van Amitabh Bachchan tot Kriti Sanon: hoe beroemdheden fans inspireerden en motiveerden tijdens een lockdown

Amitabh Bachchan, Kriti SanonYouTube-schermafbeelding De pandemie van het coronavirus heeft sinds de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *