De winter komt naar Crusader Kings 3 als eerste details van de 1.3 correctiedaling

Crusader Kings 3 was zonder twijfel de beste lancering van de grote strategie Paradox-game in de geschiedenis. We vonden het geweldig (lees onze recensie), en het lijkt erop dat veel anderen het ook hebben gedaan – het heeft meer dan een miljoen exemplaren verkocht in iets meer dan een maand na de lancering, wat best gaaf is.

Maar het was een beetje stil. We hebben een aantal correcties, maar er is verder geen nieuws over wat de eerste uitbreiding zou kunnen zijn, ondanks de game Passeer de eerste uitbreiding Het geeft een ruwe indicatie van wat u kunt verwachten. We zijn gepland om meer concreet nieuws te krijgen over de plannen van Crusader Kings 3 voor 2021 tijdens het Paradox Insider-evenement volgende maand, maar het team heeft vrijgegeven Dagboek van een nieuwe ontwikkelaar vandaag Eerste details onthuld in volgende grote update – patch 1.3.

Deze nieuwe recensie gaat hand in hand met onze eerste extra premium content voor de game, waarover we volgende maand ook zullen leren. Hoogtepunten uit het huidige ontwikkelaarsdagboek zijn onder meer enkele kaartupdates, maar ook de winter als een handig spelveranderend seizoen. Ik dacht dat ik eerlijk zou zijn, Winter ik was Al in het spel, maar ik heb het misschien verward met een van de andere historische strategiespellen.

De winter, waarvan ons is verteld dat deze eraan komt, zal nieuwe campagnekaartafbeeldingen bevatten, evenals ‘smaken’ voor drie milde, informele en extreme seizoenen. De kaart verandert in sneeuw en er zullen visuele aanwijzingen zijn op Baron-niveau om je winterstatus te laten zien.

READ  De grootste games op installatiegrootte, echte machtige opslagvarkens

Hoe zwaarder de winter, hoe hoger de straffen voor zaken als voorraden, de gevechtsstraffen voor eenheden zoals cavalerie, en hoe meer “fatale” verliezen tijdens gevechten. Sommige culturen krijgen unieke wapeneenheden die tijdens wintergevechten daadwerkelijk worden beloond.

De kaartveranderingen draaien voornamelijk om de introductie van nieuwe baronnen en provincies in bepaalde regio’s. Er zijn een aantal veranderingen op de kaart die het team graag zou willen aanpakken, maar de eersten die wat liefde krijgen, zijn Ierland en Italië. U kunt meer lezen over de details van deze nieuwe kaarttoevoegingen op De onderkant van het dagboek

Koop nu: Pak de Crusader Kings 3 op Als je dat nog niet hebt gedaan

Dev-journaling zou vanaf nu regelmatiger moeten zijn, met nieuwe details over wat Correction 1.3 elke week zal brengen. Bekijk in de tussentijd enkele van de uitstekende mods die beschikbaar zijn in Crusader Kings 3.

Written By
More from Max Mcgee

Cyberpunk 2077 op GOG kan vanaf de lanceringsdag worden afgespeeld via GeForce Now

In februari kondigde Nvidia aan dat de Steam-release van Cyberpunk 2077 zal...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *