Komische RPG Evil Wizard aangekondigd voor pc en consoles

Rubber Duck Games en E-Home Entertainment hebben bevestigd dat Evil Wizard ergens dit jaar naar pc en consoles komt.


Indie-game-ontwikkelaar Rubber Duck Games en uitgever E-Home Entertainment hebben hun nieuwste game onthuld, kwaadaardige tovenaar, komt naar pc en alle drie de grote consoles. Deze game neemt zichzelf niet al te serieus omdat het een komische draai geeft aan RPG-titels en je in de rol van superschurk gooit. Nou, technisch gezien ben je een superschurk die werd verslagen door een legendarische held. Maar je zult dit verlies niet liggend dragen, omdat je hebt besloten om op je eigen missie te gaan om met een kampioen te vechten en je eigen merk van wraak te definiëren. We hebben hieronder meer details, aangezien de game later dit jaar wordt uitgebracht.

Krediet: E-Home Entertainment

Deze zoektocht naar wraak neemt je mee door betoverende pixelart-omgevingen vol met hordes vijanden die je moet verslaan om terug te nemen wat van jou is. Terwijl je ooit een machtige tovenaar was, heeft de strijd je van je kracht beroofd en zul je deze opnieuw moeten ontdekken terwijl je werkt om je kasteel te infiltreren en vernietigende spreuken op je vijanden los te laten.

  • Als je slecht bent en je weet het: Gebruik dat kwaad dat je verbergt om je vijanden te hacken, te hakken en neer te steken, en alsof dat nog niet genoeg is, weet je dat je een tovenaar bent, toch? De elementen benutten en verdampen.
  • Op Metroidvania geïnspireerd ontwerp: Verken zorgvuldig ontworpen locaties en navigeer door complexe niveaus. Gebruik je vaardigheden en items om te communiceren met de gamewereld en nieuwe paden te ontgrendelen.
  • Een missie genaamd wraak!: Neem het op tegen hordes helden, ontwijk verwoestende dodelijke valstrikken en los steeds problematischer wordende puzzels op terwijl je de zalen van je kasteel terugwint van het vuil dat er nu in leeft!
  • Mond goochelaar: Het gaat niet om serieuze wraak, er is genoeg ruimte voor grappige momenten en dialogen van de titulair kwaadaardige tovenaar en zijn vijanden.
READ  Deze Dwarf Fortress 3D-shooter werkt nu met Steam

Geplaatst in: Games, Indiegames, Videogames | Oriëntatiepunt: E-Home Entertainment, boze tovenaar, indiegames, rubberen eendspellen
Written By
More from Max Mcgee
Spider-Man Remastered pc-patch corrigeert ray tracing-fouten
Er is een nieuwe pc-patch uitgebracht, Spider-Man Remastered, om enkele grafische bugs...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *