De Witcher manipuleerde zijn manier om Geralt te ruilen, en hij zou alles verpesten

De Witcher manipuleerde zijn manier om Geralt te ruilen, en hij zou alles verpesten

De in-world-benadering die de schrijvers kozen, lijkt in strijd te zijn met conventies en dreigt de plot van S4 te veranderen in een interpretatie van “Dit is hoe we deze acteur hebben gemaakt.”

Aangezien we allemaal diepbedroefd zijn door het feit dat Henry Cavill The Witcher verliet na S3, gebeurt dit nog steeds, en de nieuwe Geralt of Rivia – Liam Hemsworth – heeft de witte pruik van de legendarische monsterjager al opgezet. Het punt is dat dit niet alleen problemen veroorzaakt voor de kijkers, maar ook voor de plot van de show.

We verwachtten allemaal dat de showrunner gewoon de cast zou veranderen en er geen accent op zou leggen: het zou een tijdje ongemakkelijk zijn geweest, maar daarna zou het publiek eraan gewend zijn geraakt. Blijkbaar is er voor deze kwestie een heel andere benadering gekozen en zal er een verklaring in de wereld zijn voor de nieuwe Witcher.


De uitvoerend producent van de show, Tomek Baginski, behandelde dit probleem in drie afzonderlijke interviews, en het beeld dat we tot nu toe hebben gekregen, blijkt niet geloofwaardig te zijn.

“Een van de grote thema’s in het universum van The Witcher is dat elk verhaal kan worden verteld vanuit vele, vele POV’s – en soms zijn die POV’s en versies van verhalen heel, heel anders dan wat we dachten dat de waarheid was”, vertelde Baginski aan The Express.

Dit genre verwijst naar het idee om een ​​zogenaamde “onbetrouwbare verteller” in dienst te nemen. Dat kan mogelijk betekenen dat we een nieuwe versie van het verhaal horen van een karakterverteller die uitlegt dat Geralt er niet echt uitzag zoals we zouden denken – of een verhaal beginnen vanaf een ander punt met Hemsworth als de nieuwe hoofdrolspeler.

READ  Er brak brand uit bij Yoshi Ride in Super Nintendo World, waardoor het park tijdelijk moest sluiten

Dit had kunnen werken, maar dat is helaas niet alles.

In een gesprek met RadioTimes voegde Baginski eraan toe: “Dit is een heel klein ding dat ik ga plagen – mensen die boeken echt kennen, weten ook diep dat dit niet jouw typische fantasieboek is. Het is niet slechts één wereld. Het is niet slechts één verhaal dat in die boeken gebeurt, in die verhalen. Het is een enorme, enorme, zeer complexe wereld. “

Deze verklaring vormt een aanvulling op een andere hint die Tomek maakte tijdens zijn interview met Yahoo, en samen vormen ze een nogal dubieus beeld van de toekomst van de serie.

We hebben een heel goed plan om de nieuwe Geralt en onze nieuwe visie op Geralt met Liam te introduceren. Niet te diep op deze ideeën ingaan, want dat zou een enorme spoiler zijn. [but] Het komt ook heel, heel dicht bij de meta-ideeën die zo diep in de boeken zijn ingebouwd, vooral in het vijfde boek. De producent beweerde dat het zeer nauwkeurig is.

Die formulering hier in de context van het wisselen van de hoofdrolspeler verwijst naar iets dat zoiets als Marvel’s Multiverse gebruikt om Geralt uit een alternatief universum te halen, en als dat de manier is waarop de show gaat, zou dat verschrikkelijk zijn.

Het ding is, The Witcher werkt niet als een MC, en het heeft geen alternatieve universums; Het heeft totaal verschillende, gescheiden universums. Dat betekent dat er ergens daar geen andere Geralt of Rivia is, en het is onmogelijk dat de show door te knoeien met een niet-bestaand multiversum de nieuwe acteur naar binnen kan halen.

READ  Essence of Crisis: Final Fantasy VII-reünie is blijkbaar meer dan een remaster, maar het is geen «complete remake»

Ondanks de beweringen van Baginski dat de methode die ze hebben gekozen “nauwkeurig” en “foutloos” is, klinkt dat tot nu toe niet erg goed. Als The Witcher het idee van een multiversum zou gebruiken om het wisselen van acteur uit te leggen, zou dat zelfs rampzalig zijn. Fans van de franchise zijn zeer geïnteresseerd om te weten, en de show zal hierdoor meer kijkers verliezen dan het al kon door Henry Cavill het project te laten verlaten.

Ben je klaar voor The Witcher Multiverse?

bronnen: Yahoo-nieuwsEn Radio tijdenEn Nadrukkelijk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *