iOS 16.6 is uit (wat beter is dan iOS 16)

iOS 16.6 is uit (wat beter is dan iOS 16)

Apple heeft iOS 16.6 voor iPhone uitgebracht. Tegelijkertijd werd iPadOS 16 voor iPad uitgebracht. Wat is er nieuw in deze update? En hoe kun je de nieuwste iOS 16-versie downloaden?

Laatste iOS 16-berichten

Nieuws

iOS 16.6 Release Candidate Out: de officiële release is nabij

Nieuws
Geschreven door Animek Lorensen19 juli1 minuut

Nieuws

iOS 16.5.1 (c): waarom je deze iPhone-update nu zou moeten installeren

Nieuws

Geschreven door Animek Lorensen13 juli1 minuut

iOS 16.6: Beter dan dit wordt het niet

iOS 16.6 is een kleine tijdelijke update. U zult in deze release geen nieuwe functies vinden. De update bevat belangrijke bugfixes en beveiligingsupdates, dus het is belangrijk om je iPhone up-to-date te houden.

Dus op het eerste gezicht geen spannende update, maar dit is waarschijnlijk de beste versie van iOS 16. Waarom? Heel simpel: want dit is waarschijnlijk de laatste versie voordat iOS 17 uitkomt.iOS 16 is met deze update helemaal af: beter en stabieler dan dit wordt het niet. Nou, misschien komt er nog een iOS 16.6.1, maar het zal minder zijn dan dat.

iOS 16.6 downloaden

Het rode opsommingsteken voor vernieuwen verschijnt binnenkort automatisch in de app Instellingen op uw iPhone. Blijf op het rode pictogram klikken en het brengt je automatisch naar waar je wilt zijn.
Wil je iOS 16.6 liever vandaag nog downloaden? Dit is ook mogelijk. Je vindt de iOS-update via ‘Instellingen > Algemeen > Software-update’. Zorg ervoor dat je tijdens het downloaden en installeren verbonden bent met wifi en dat je iPhone voldoende is opgeladen of is aangesloten op de oplader.

READ  watchOS 8.7 kan nu worden gedownload op je Apple Watch

En nu gaan we verder met iOS 17

Voor echt nieuwe iPhone-functionaliteit moet je dus wachten op iOS 17. Deze grote iPhone-update verschijnt dit najaar, hoogstwaarschijnlijk in september, naast de nieuwe iPhone. Tijdens WWDC begin juni liet Apple daadwerkelijk een preview van de nieuwe software zien. De belangrijkste innovaties zijn Standby, waarmee je iPhone een smartwatch wordt, en Contact Stickers – een soort visitekaartjes en Live Stickers.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe functies van je iPhone? Abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief:

Helaas is uw aanmelding niet gelukt. Probeer het later opnieuw.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *