De Wynn Field Club in Allegiant Stadium brengt de Las Vegas DJ-ervaring naar Raiders Games

Las Vegas – van het gruizige zwarte gat in Oakland tot de weelderige Wayne Field-club in Sen City?

En dan een beetje.

Allegiant Stadium, het nieuwe huis met koepelvormige Las Vegas Raiders op de hoek van Al Davis Road en Dean Martin Drive, heeft een sponsor en een thema voor een club op veldniveau, namelijk Derek Carr Eindig weg van het noordelijke eindgebied. Wynn Resorts is de “officiële partner voor het nachtleven” van het Raiders and Allegiant Stadium.

Over het eindgebied met een breedte van 42 tv-toestellen, een 9ft bij 35ft LED-scherm, twee DJ-cabines en een 45.000 watt geluidssysteem, zal de ongeveer 11.000 vierkante voet van Wynn’s optredens Wynn’s legendarische nachtlevenmenu van DJ’s van wereldklasse tentoonstellen en flesenservice Uitstekende en hogere bereikbaarheid die alleen in Las Vegas te vinden is ”, aldus een persbericht.

Er zijn banken om bij te wonen – ja, de eigenzinnige viering van de Raiders zal zich waarschijnlijk uitstrekken tot in het gebied – en de Raiders-spelers merkten de club op na hun eerste training op het veld afgelopen zomer.

“Oppas [Moreau] En ik, wij … we dachten dat het zo leuk zou zijn om de bal te raken en te zien waar hij viel en daar gek te worden, ” zei de volledige rug Alec Ingold. ‘Hij heeft die enorme spijkers.’

Het hangt er natuurlijk allemaal van af of fans Allegiant Stadium mogen betreden voor het seizoen 2021 (Raiders-eigenaar Mark Davis had vorig seizoen een alles-of-niets-beleid en geen fans woonden wedstrijden in Las Vegas bij).

Oh, en een zwart gat? Fans zijn van plan om het karakteristieke gedeelte in het South End District te herhalen.

READ  Mets rookie David Peterson krijgt tweede start na sterk debuut
More from Madison Garrett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *