Willekeurig: deze Lucky Switch-fan heeft een week geleden een fysiek exemplaar van Sonic Colors Ultimate ontvangen

afbeelding: Tweet insluiten

Ultieme sonische kleuren Het arriveert volgende week op de Nintendo Switch, en hoewel de meerderheid van de fans tot die tijd zal moeten wachten, blijkbaar sommige Individuen hebben al het geluk om een ​​hardcopy van het spel te spelen.

Reddit-gebruiker kaydeejay1995 Een van die jongens onthult hoe ze een week geleden een fysiek exemplaar van de game hebben gekregen. Dit lijkt de eerste keer te zijn dat zoiets eerder is gebeurd. salaris!

Het is niet verrassend dat de belangrijkste vraag tot nu toe gaat over de prestaties in deze specifieke versie. Blijkbaar werkt het prima, mits je de 30fps-cap “doorstaat”.

in een Onze Nintendo Life-recensie van de gameWe gaven Sonic Colors Ultimate acht van de tien sterren en vertelden wat de beste manier was om Sonic Colors te ervaren, als je de originele games nog niet eerder had gespeeld. En zelfs als terugkerende speler is het nog steeds het proberen waard.

Hoewel de meesten van ons nog geen fysiek exemplaar van de game kunnen krijgen, vanaf vandaag – Sonic Colors Ultimate Eigenaars van Digital Deluxe kunnen de game eerder spelen. Deze versie kost iets meer dan de standaard digitale versie en is technisch gekoppeld aan een account.

Zou jij dit spel kiezen voor je Nintendo Switch? Heb je ooit een nieuwe game gekregen voordat deze officieel werd uitgebracht? Vertel het ons hieronder.

READ  Druk op Jets 'Sam Darnold, Adam Gase en Mekhi Becton
More from Madison Garrett

Elke gratis Xbox-game die je kunt krijgen in november 2020 – BGR

Microsoft heeft aangekondigd dat de vier gratis Xbox-games in november worden weggegeven....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *