De Xbox Boss plaagt mogelijk de consoleversie van de populaire pc-game

Een top Xbox-baas lijkt grappend te hebben gemaakt dat een van de populairste pc-games binnenkort naar consoles zal komen. In de afgelopen twee jaar heeft Microsoft een gerichte inspanning geleverd om alle first-party titels naar Xbox-consoles en pc’s te brengen. En hoewel dit niet altijd in alle gevallen lukte, lijkt het erop dat een van de meest gevraagde games die fans wilden zien op Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S de volgende zou kunnen worden aangekondigd.

Op basis van een nieuwe tweet van Xbox VP Aaron Greenburg, lijkt het erop dat de Age of Empires-serie eindelijk in een bepaalde hoedanigheid naar Xbox-platforms zal komen. Om het 25-jarig jubileum van de franchise te vieren, vindt morgen, dinsdag 25 oktober, een nieuwe livestream plaats. En hoewel het niet bekend is welke aankondigingen er tijdens het evenement zullen worden gedaan, grapte Greenberg dat fans moeten afstemmen, ongeacht op welk platform ze spelen. Met dit in gedachten hebben een aantal fans geconcludeerd dat dit zou kunnen leiden tot de release van Age of Empires op Xbox-consoles.

Ervan uitgaande dat de Age of Empires-serie uiteindelijk op Xbox eindigt, zou dat heel logisch zijn tijdperk van rijken 4 Om de game te zijn die trending is op consoles. vorig jaar uitgebracht, AoE 4 Het is de nieuwste aflevering in de langlopende franchise en zal waarschijnlijk het populairst zijn als het op de Xbox komt.

Aan de andere kant heeft Xbox de afgelopen jaren ook de originele drie games in de Age of Empires-serie teruggebracht. Van 2018 tot 2020 zijn de nieuwe “Definitive Edition”-versies van tijdperk van rijkenEn de tijdperk van rijken 2En de tijdperk van rijken 3 Het kwam allemaal op de computer terecht. Als zodanig is er een mogelijkheid dat een van deze adapters op een gegeven moment ook op Xbox zal verschijnen. Wat er ook gebeurt, gelukkig hoeven we niet langer te wachten om erachter te komen.

Ben jij iemand die graag zou zien dat de Age of Empires-serie eindelijk beschikbaar is op Xbox-consoles? Laat het me weten hieronder in de reacties of stuur me een bericht op Twitter op Betrouwbaar.

READ  Siege of Dawn op Xbox Game Pass?
Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *