De Xbox-console met Tom en Jerry-thema laat PewDiePie verlangen naar het unieke stuk

PewDiePie wil een Xbox Series X-console met een Tom & Jerry-thema bezitten. PewDiePie is een van de grootste namen in de streaminggemeenschap en heeft al een aantal belangrijke doorbraken in de streamingwereld gemaakt. Over mijlpalen gesproken, hij is de eerste enige YouTube-gebruiker ooit met meer dan 100 miljoen abonnees, wat geweldig is.

Advertenties

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Het Zweedse YouTube staat bekend om zijn gamestreams en grappige video’s. In een recente stream sprak een YouTuber zijn wens uit voor de populaire 2020-editie van Xbox Series X gebaseerd op de legendarische Tom & Jerry-cartoon.

Advertenties

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Op 27 december 2021 plaatste PewDiePie de laatste uitzending op zijn officiële YouTube-website kanaal. Kortom, in deze video kunnen fans kijken naar de streamer die interactie heeft met enkele grappige foto’s. Deze grappige foto’s behoren ook tot een van de populaire Reddit-communitypagina’s genaamd wazige foto’s Die meer dan 2 miljoen leden heeft.

Bekijk dit verhaal – de machtigste videogamebazen aller tijden

De speler kwam de afbeelding van de Xbox Series X tegen, de afbeelding was geïnspireerd op de beroemde tekenfilm, en de kijker was zowel verrast als blij. Hij zei, “Oh mijn god! Dat is zo goed, ik wil het eigenlijk wel. Wat?”

Meer informatie over PewDiePie en de Tom & Jerry Xbox Series X-console.

Dit kan voor sommige fans een beetje verwarrend zijn, maar maak je geen zorgen. Deze afbeelding van de Xbox Series X-console met Tom & Jerry-thema is niet echt. Dat betekent dat het niet zo is dat Xbox officieel een door Tom & Jerry geïnspireerde console heeft uitgebracht; Het is maar een meme.

In feite is de transformatie van de Xbox Series X-console door de community in een meme geen verrassend nieuws voor fans. Ook in het verleden waren fans enthousiast over deze next-gen console, vooral vanwege het koelkastachtige ontwerp, waaruit de Xbox Mini-koelkast is voortgekomen.

Hoewel de Xbox Series X geen echte Tom & Jerry is, net zoals Microsoft de Xbox Mini-koelkast echt heeft gemaakt, zouden ze dit misschien ook kunnen overwegen. Het is zeer waarschijnlijk dat deze versie van de console heel goed zal verkopen, want niemand zou Tom & Jerry haten.

Advertenties

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Als de Xbox Series X Tom & Jerry-console echt was, zou je hem dan kopen?

Nintendo voegt voor 2022 populaire 3DS-content toe aan Mario Kart Tour

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox-gamedemo’s gelekt
Als onderdeel van The Game Awards 2021 krijgen Xbox-gebruikers de mogelijkheid om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *