Forza Horizon 5 maakte van mij een racegamefan

Ik ben geen autoliefhebber, maar ik geniet wel van een goede rit op een open weg en heb op zijn minst een voorbijgaande waardering voor een geweldige auto. Natuurlijk biedt de ongeƫvenaarde Toyota Prius niet veel meer dan rijplezier. Een realistische racegame lijkt altijd een geweldige manier om die auto-jeuk weg te werken, maar het is altijd erg betrokken en moeilijk voor mij.

Maar mijn collega Jess Condit beschreef de Forza Horizon-serie als “de chille neef van Forza Motorsport, met festivalvibes, gekke racebanen in weelderige omgevingen en natuurlijk een virtuele garage vol coole voertuigen” in Haar gloeiende preview van de game. Ik ben verkocht, tot nu toe Forza Horizon 5 Het voldeed volledig aan de hype en lof die het ontving.

Een groot deel van de reden is dat het de handigste racegame is die ik ooit heb gespeeld. Neem de innovatieve “terugspoelknop”. In het begin duwde ik het gaspedaal naar de grond en liet ik het zelden los, wat het nemen van een bocht zonder iets bijna onmogelijk maakte. Maar met de terugspoelknop kan ik die harde bochten opnieuw proberen zonder de race waarin ik zit te verpesten of de hele zaak opnieuw te moeten beginnen. Ik denk dat het me heeft geholpen om veel sneller beter in het spel te worden dan wanneer ik het parcours elke keer dat ik een bocht nam opnieuw moest afleggen. Zonder haar had ik het zeker opgegeven Forza Horizon 5 Vrij snel.

Wat wilde je eruit halen? Forza Horizon 5 Het vermogen om in vintage en moderne auto’s te rijden die ik niet heb kunnen bezitten op het prachtige Mexicaanse platteland, en de automatische autotuningfunctie was nog iets dat die droom gemakkelijk maakte. Voor mensen die zich er echt in willen onderdompelen, zijn de speelgoedauto’s in hoge mate aanpasbaar – maar ik kan niet eens de moeite nemen om precies uit te zoeken welke stabilisatorstangen, banden, ophangingen, enz. Ik moest kopen, dus mijn Volkswagen GTI R32 uit 2003 zal de concurrentie bijhouden. (Opmerking voor Jess: GTI. Elke keer.)

READ  Jurgen Klopp: 'Het zou geweldig zijn' om zich te kwalificeren uit een groep met games over

Gelukkig is er een automatische upgradefunctie die je auto naar verschillende hogere niveaus kan brengen (C is niet zo groot als A, en niet zo groot als S1 bijvoorbeeld). Natuurlijk moet je voor de onderdelen betalen, maar het is de kosten waard om het aantal voertuigen dat je kiest op te voeren zonder een hele dag uit te zoeken welke onderdelen je precies wilt kopen.

More from Madison Garrett
Update – Among Us komt ook naar Xbox in 2021
Update – Among Us komt ook naar Xbox in 2021 Among Us...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *