De Yakuza Remastered Kit Hotfix pakt CPU-gebruik en crashes aan

De patch van de Yakuza Remastered-kit verhelpt enkele CPU-problemen en enkele crashes. Vanaf nu is de update voor open-wereldgames in bèta voor het weekend.

Correctie-opmerkingen Ze is aan stoom- Voor elk van de drie misdaadspellen. Hoog CPU-gebruik is gebruikelijk in Yakuza 3 en Yakuza 5, en Yakuza 3 en Yakuza 4 lopen vast als gevolg van thermische acties. Dit zijn speciale bewegingen die extra schade veroorzaken, en sommige spelers vonden ze blijkbaar heter dan verwacht.

Veel van de rest is het oplossen van kleine grafische en audioproblemen, zoals vervormde beelden in vensters, ontbrekende geluidseffecten en onnatuurlijk harde geluiden in Yakuza 3 en de resterende delen van de Yakuza UI 5. Een oneindig laadscherm is opgelost in Club Shine Voor Yakuza 3 en Yakuza 4 is een synchronisatieprobleem van karaoke 4 opgelost, dat laatste is erg belangrijk, laten we eerlijk zijn. Deze wijzigingen zijn nu in bèta voor alle drie, en als je ze meteen wilt openen, schakel je Steam gewoon over naar een bètaclient.

De Yakuza Remastered-collectie is eerder dit jaar op Steam en Game Pass verschenen. De Yakuza-serie als geheel is een geliefde geworden en de nieuwe inzending van vorig jaar, Yakuza: Like A Dragon, deed het qua verkoop goed, althans volgens uitgever Sega.

Als je het nog niet hebt geprobeerd, zorg er dan voor dat je apparaat voldoet aan de specificaties met behulp van de systeemvereisten voor Yakuza Remastered Collection.

READ  GoLocalProv | De computer valt in St. Johns 'derde verlies op rij
Written By
More from Max Mcgee

De president van Hockey India heeft door het Ministerie van Sport gevraagd om ‘post te schrappen’

Hockey India, Twitter Het Ministerie van Sport op donderdag vroeg Hockey India,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *