Eigenaars van Xbox Series X en S beginnen met het testen van Dolby Vision HDR voor gaming

Microsoft maakt zijn belofte waar Dolby Vision HDR-games naar mij Xbox Xbox X. En de S-serie, Als het voor een paar gebruikers is. Leuk vinden Forbes Rapporten, De jongens hebben ik merkte op Dat is de nieuwste aflevering voor Xbox Insider Alpha Vrijlating (2104) Dolby Vision maakt het mogelijk voor titels van Series X en Series S. Het is alleen beschikbaar voor een paar games, waaronder Borderlands 3En de Versnellingen 5En de Halo: Master Chef-collectie En de puin​ Het leek echter effectief te zijn – de testers zeiden dat de beeldkwaliteit van Dolby “nauwkeuriger” was in vergelijking met de gebruikelijke HDR10, waarschijnlijk als gevolg van dynamische gegevens die de HDR-beelden frame voor frame wijzigen.

Het bedrijf bevestigde Forbes Het heeft Dolby Vision getest en heeft het “binnenkort” over algemene beschikbaarheid gehad, maar het heeft de timing niet versmald. Het heeft tot dusver toegezegd de functie ergens in 2021 te lanceren.

Dolby Vision-ondersteuning kan de nieuwste Xbox-consoles een voorsprong geven op de PlayStation 5, Die momenteel beperkt is tot HDR10. Het is echter mogelijk geen systeemverkoper. Je hebt een compatibele tv nodig (sorry, Samsung-fans) En game-ondersteuning voor het bekijken van verbeterde grafische afbeeldingen. Opgewaardeerde HDR wordt mogelijk pas zijn eigen als er voldoende tv’s en games zijn waarvan u kunt aannemen dat de algehele visie beschikbaar is.

READ  Gamersnet Podcast # 123 | Aardverschuiving in de spellen!
Written By
More from Aubrey Mason

Activision verkleint de bestandsgrootte van Call of Duty zodat je andere games kunt downloaden

Activision doet er eindelijk iets aan Enorme bestandsgroottes Onlangs Plicht Speelgoed. Het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *