Dead by Daylight krijgt vanaf volgende week een ‘enorme’ grafische revisie

Dood bij daglichtDe ontwikkelaars anticiperen ijverig op de lancering van de volgende consolegeneratie, en dat is goed nieuws voor pc-spelers. Developer Behaviour Interactive is van plan Dead by Daylight uit te brengen op de Xbox Series X en PlayStation 5, en dat gaat een grote grafische revisie betekenen voor de pc-editie van de game.

De grafische revisie zal beschikbaar zijn op alle platforms, niet alleen op high-end pc’s en next-gen consoles. “Het uiteindelijke doel is om de onderdompeling te vertienvoudigen, door de omgevingen zo realistisch te maken als een enge, verontrustende nachtmerrie”, zegt Behaviour in een vandaag vrijgegeven persverklaring. “De verlichting en VFX zullen enorm worden geüpgraded, evenals de modellering, texturen en animaties. Er zullen meer rekwisieten aan de kaarten worden toegevoegd en de juiste functies zullen aan kamers worden gegeven om ze beter identificeerbaar te maken. “

Dead by Daylight-spelers zullen beginnen te zien dat de eerste delen van de update binnenkort in het spel druppelen. De Dead by Daylight-patch van volgende week zal verbeterde versies bevatten van enkele van de algemene middelen van de game, zoals kluisjes en generatoren, en elke zes weken worden er meer toegevoegd.

In totaal zegt Behaviour dat “tienduizenden” verbeterde middelen de komende maanden hun weg naar Dead by Daylight zullen vinden. Gedrag zei ook dat naast de cross-play en cross-vrienden functionaliteit die eerder deze zomer werd geïntroduceerd, zal Dead by Daylight binnenkort ook cross-progressie bevatten.

Nu de herfst bijna voor de deur staat, is het de perfecte tijd voor Dead by Daylight – of zo ongeveer alles op onze lijst met de beste horrorspellen op pc, als je in de stemming bent om bang te zijn.

READ  Dit is de releasetijd voor het nieuwe seizoen van The Division 2

Written By
More from Eda Greene

Projecties van college-voetbalkom na week 8

10:00 uur ET Kyle Bonagura Dichtbij ESPN Staff Writer Heeft betrekking op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *