Dead By Daylight Studio kondigt haastig de kleurenblindmodus aan nadat een ontwerper heeft geklaagd over toegankelijkheidsverzoeken

Een illustratie van een artikel met de titel iDead By Daylight / i Studio kondigt haastig de kleurenblindmodus aan nadat de ontwerper klaagde over toegankelijkheidsverzoeken

afbeelding: Interactief gedrag

Iets meer dan een week na een Hij stierf op klaarlichte dag De ontwerper is over het algemeen woedend geworden over verzoeken om toegankelijkheidsopties en ontwikkelaar Behaviour Interactive heeft aangekondigd te werken aan faciliteiten voor gamers die aan kleurenblindheid lijden.

“Dit was niet de manier waarop we het wilden onthullen”, zei het officiële Twitter-account van de studio tegen toegankelijkheidsadvocaat en adviseur voor videogames Stephen Spoon, “maar we denken dat dit het juiste moment is.” Eerder op de dag. “We zijn al een tijdje bezig met kleurenblindheid en zijn van plan dit binnenkort uit te brengen.”

Spohn heeft de ontwikkelaar eerder om antwoord gevraagd Verklaringen van Living Balance-ontwerper Ethan “Almo” Larson In zijn persoonlijke Twitch-uitzending, waarin hij de spot dreef met een kijker omdat hij ‘de hele tijd over kleurenblindheid roddelde’.

“Het werd echt saai.” Zei Larson op 12 januari. ‘We hebben het al een miljoen keer gehoord. We weten het. Ons boos houden zal niets veranderen. Als dat het geval is, wordt het gedaan als we de tijd hebben om het te doen of als iemand besluit dat het iets is om te doen. We weten dat veel jongens het willen.’ We weten dat het geen klein aantal is. We hebben het. “

Hij stierf op klaarlichte dag Fans hebben Lang gevraagd naar de ontwikkeling van kleurenblindheidDe aandoening kan het vermogen van een persoon om het spel te spelen ernstig beïnvloeden. volgens Laatste bericht op Reddit De oproep van de community om online gameplay te boycotten op 6 september, die belangengroepen vertrokken voor Color Blindness Awareness Day, enkele van de meer flagrante voorbeelden in de game zijn kleine verschillen tussen statuseffectkleuren versus gezondheidsbalk en recente wijzigingen in de gebruikersinterface die een meer levendige visuele indicator van personageblessures hebben vervangen Met een lichte rode gloed.

Hoewel het geen releasedatum kan geven, hoopt Behaviour Interactive een kleurenblindmodus toe te voegen Hij stierf op klaarlichte dag In de volgende grote update van de game. De studio deelde ook voorbeelden van werk dat tot nu toe is gedaan.

“Dit is geen indicatie van de mening van het team, en we bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele frustraties of schade die dit kan hebben veroorzaakt”, aldus het officiële Twitter-account. In reactie op de opmerkingen van Larson.

READ  Super Smash Bros. Ultimate Leaker onthult waarom we geen hoognodig DLC-personage hebben gezien
Written By
More from Lesley Curry

Yule-logs van videogames: geniet van deze door Hades en Pokémon geïnspireerde branden

Voor degenen onder ons die in huizen zonder open haarden wonen, is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *