Death Stranding en Control worden momenteel verdisconteerd voor de pc

De 505 Publisher Sale van The Humble Store biedt momenteel enorme kortingen op zijn pc-games, waaronder Death Stranding en Control.

De Humble Bundle Store houdt momenteel een uitverkoop die tot 90% korting biedt op geselecteerde titels van de uitgever 505 spellen. Het beste van de 505 Games Publisher Sale van Humble Bundle is de grote verscheidenheid aan pc-games die beschikbaar zijn tegen lage prijzen, waaronder twee van de meest populaire games van 505.

Headlining Humble Bundle’s verkoop is de pc-poort van Death Stranding, die momenteel beschikbaar is voor $ 44,99 of 25% korting op de oorspronkelijke prijs van $ 59,99. Voor niet-ingewijden is Death Stranding afgelopen juli geporteerd naar de pc en biedt het ondersteuning voor high-frame naast compatibiliteit voor ultrabrede monitoren. Bovendien, Death Stranding voor de pc bevat ook een fotomodus en bevat wat crossover-inhoud met Valve’s Half-Life-franchise, zoals een hoofdkrabpet die spelers in de game kunnen dragen.

VERWANT: Death Stranding: 5 games die verrassend veel beter zijn verkocht (en 5 games die het verrassend goed hebben verkocht)

Na de eerste release op de PlayStation 4 vorig jaar, Death Stranding ontving overwegend positieve recensies vanwege de verkenning van real-life thema’s, een sterk verhaal dat kenmerkend is voor Kojima Productions, en zijn meeslepende open-wereld gameplay. Voor degenen die niet bekend zijn met het spel, nemen spelers de controle over Sam Porter Bridges, gespeeld door Norman Reedus, die op een missie is om ge├»soleerde kolonies opnieuw te verbinden via een draadloos communicatienetwerk.

Bescheiden bundel rood logo over grijze achtergrond

Een andere populaire consolepoort die momenteel wordt afgeprijsd voor de pc, is Remedy Entertainment’s Controle, die momenteel beschikbaar is voor $ 29,99, of 50% korting op de oorspronkelijke prijs van $ 59,99. Het spel plaatst spelers in de rol van Jesse die onbewust de positie inneemt van de directeur van het Federal Bureau of Controle, die tot taak heeft bovennatuurlijke verschijnselen te beschermen en te bewaken. Afgelopen augustus, Controle heeft zijn tweede uitbreiding uitgebracht, genaamd AWE, met een kruising tussen Controle en Alan Wake.

Ook inbegrepen in de verkoop is Controle’s eerste DLC-uitbreiding genaamd The Foundation, die momenteel beschikbaar is voor $ 10,49 of 30% korting op de oorspronkelijke prijs. De verhaaluitbreiding is kort maar biedt een solide verhaal dat breidt het verhaal uit en lost enkele losse eindjes op die overbleven in de hoofdcampagne. Natuurlijk spelers die dat allemaal willen ervaren Controle te bieden heeft, zou de Stichting moeten kopen, aangezien het ook nieuwe inhoud aan het spel toevoegt en spelers ver onder het bureau in een grottenstelsel brengt.

MEER: Beheer Deluxe Edition-eigenaren die per ongeluk toegang krijgen tot de volgende generatie upgrade-editie

duo voor stadion

Toeschouwers zien hoe vals spelende Warzone-speler geen gemakkelijke schoten maakt wanneer Aimbot niet meer werkt


Over de auteur

READ  Bezoek de Silent Hill-serie opnieuw in deze Amnesia-mod
Written By
More from Max Mcgee

Beaver city builder Timberborn is het best verkopende Steam-bedrijf

De geneugten van games voor het bouwen van steden zijn duidelijk sinds...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *