Apple’s enorme iPhone 12-upgrade plotseling bevestigd

Lancering van Apple’s iPhone 12 komt dichterbij en hoewel recente lekken er enkele hebben blootgelegd teleurstellend ontwerpbeslissingen, is er nu een enorme upgrade onthuld.

MEER VAN FORBESApple iOS 14 heeft 25 geweldige geheime functies

De productieve Apple-tipgever John Prosser heeft bevestigd dat Apple de opslagcapaciteit op instapniveau van de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zal verdubbelen tot 128 GB, wat het veel bekritiseerde 64 GB-uitgangspunt in iPhone 11 Pro-modellen aanpakt. Maar het is niet allemaal goed nieuws.

Terwijl iPhone 12 Pro-modellen deze (langverwachte) opslagstoot krijgen, Prosser staten dat de geheel nieuwe iPhone 12 mini (“Absoluut de uiteindelijke marketingnaam”) en iPhone 12 zal worden geplakt met 64 GB opslagruimte. Ze zullen ook dezelfde upgrade-opties van 64/128/256 GB hebben als de iPhone 11-serie, waarbij ze de 512 GB-toplaag missen die beschikbaar is voor de iPhone 12 Pro-modellen.

Daarnaast herhaalt Prosser dat Apple de nieuwe iPhones op 13 oktober zal aankondigen, terwijl “Apple’s eerste levering van laatste iPhone 12-eenheden op 5 oktober naar de distributeurs gaat”. Gezien het hoge slagingspercentage van Prosser bij het lekken van Apple-lanceringen in 2020, en bijna consensus onder de sprekers rond deze datum moet u het aan uw agenda toevoegen.

Zal de grote opslag de opwinding in de nieuwe iPhones van Apple doen oplaaien? Het is een goede (misschien cruciale) zet na onthullingen die de iPhone 12-reeks zal doen hebben kleinere batterijen, behouden hun grote inkeping op het scherm en behandelen mogelijk alleen de iPhone 12 Pro Max als een ‘echt vlaggenschip’ met de kleinere iPhone 12 Pro die wordt getipt om te missen camera en 5G-upgrades van het hoogste niveau.

Natuurlijk zullen Apple-fans een hoekig nieuw chassisontwerp om naar uit te kijken, evenals relatief kleine prijsstijgingen vergeleken met andere 5G-iPhones. Maar voor mijn geld zal de echte ster van de show de iPhone zijn die Apple niet zal uitbrengen tot begin volgend jaar.

___

Volg Gordon op Facebook

Meer over Forbes

Apple iOS 14.0.1-release: moet u upgraden?

Apple iOS 14 heeft 25 geweldige geheime functies

READ  Blizzard wil niet dat Diablo wordt verward met een tekenfilmhond
Written By
More from Lesley Curry

Hoe kijk je Nintendo Live in februari 2021?

Als je van gamen houdt, wil je weten dat Nintendo vandaag een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *