Deathloop-regisseur Dinga Pakaba heeft de nieuwe baas van Arkane Lyon genoemd

Degenen die het recente nieuws over de Zuilen van Leon volgen, zullen het zich herinneren Vorige maand vertrokken Hoofd ontwikkelstudio, Romuald Kaprun. Na 16 jaar op de hotseat, trad Capron in oktober af vanwege zijn wens om ‘iets nieuws te proberen en ook meer tijd te hebben’. [himself and his] familie.”

De leegte aan de top bleef echter niet lang leeg. VGC meldde vandaag Dat Deathloop’s mededirecteur, Dinga Bakaba, is benoemd tot nieuwe directeur van de studio van Arkane Lyon, een claim die wordt ondersteund door Bakaba’s onlangs bijgewerkte LinkedIn-profiel. Bacaba behoudt ook zijn vorige titel als co-creative director van de studio, een functie die hij deelt met mede-Deathloop co-regisseur Sebastian Mitton.

Het lijdt geen twijfel dat Bakaba en zijn team in de toekomst veel werk zullen verzetten, door nauw samen te werken met Microsoft omdat Obsessie Van Arkane’s moederbedrijf ZeniMax Media in maart. Rekening houdend met de Toejuiching van critici De studio lijkt echter in goede handen te zijn.

Ondertussen lijkt Kaprun het op zijn eigen voorwaarden goed te doen sinds hij Arcane Lyon heeft verlaten. Het voormalige studiohoofd, dat zijn ‘nieuwe avontuur’ promootte als een onafhankelijke videogameconsulent, nam onlangs een functie aan als uitvoerend producent van de open-wereld educatieve avonturengame PowerZ.

READ  De games van dit najaar: van Crash 4 tot Cyberpunk 2077
Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *